woensdag 12 april 2017

Ouderenwinkel assen

Ouderenwinkel is een winkel waar de beste hulpmiddelen samenkomen met een deskundig advies. Het assortiment varieert van wandelstokken tot rolstoelen van bloeddrukmeters tot warmtedekens producten voor dagelijks gebruik tot een hulpmiddel voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Bekijk het adres, openingstijden en meer! Bent u op zoek naar een woning met zorg of een seniorenwoning?


Door middel van ons uitgebreide netwerk en samenwerkingsverband met gerenommeerde aanbieders van seniorenwoningen zorg en service zoals: zorginstellingen, corporaties, woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en makelaars zijn we in staat . Eigenaar Wubbo Prins is sinds juli niet meer aangesloten bij de franchise.

Daarom hield hij de afgelopen weken leegverkoop. Door zelfstandig verder te gaan, kan Prins nog beter zelf bepalen welke producten hij in zijn . Maar zeker ook als een eigentijdse no-nonsense winkel. Assen zal medio mei haar deuren openen.


Wij hebben “gewoon” tijd . Onder de naam Ouderenwinkel. De winkel is uniek voor . U bent van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies en een ruim assortiment. Op onze website geven wij u een overzicht van een gedeelte van ons .

Orthopedietechniek De Hoogstraat. Er zijn scootmobiels met versnellingen, wandelstokken in snoepkleurtjes en telefoons zo groot als een voetbal. Oudere mensen zijn tegenwoordig veeleisend.


Ze willen niet een Lada maar een Mercedes”, aldus Wubbo Prins. Info over ouderenwinkel assen. Resultaten van zoekmachines! Geert van der Laan Oosterhesselen. Mevrouw Timmerman Ter Apel.


Ook kunt u via de Ouderenwinkel. Naast een ouderenwinkel nl vind je ook webshop en postorder, software, internetdiensten, organisatieadvies, kunst. Oude Steenfabriek, Kavelingen 6 Valthermond.


Pagedal, Hoveniersweg Stadskanaal. De onderneming Ouderenwinkel. Toon schijnbaar identieke bedrijven. Hoe blijf ik mobiel als ik oud wor hoe kan ik steunkousen zelf makkelijk aankrijgen, hoe kan ik makkelijk douchen als ik niet lang kan staan, waar moet ik op letten als ik een rolstoel of rollator aan ga schaffen of wat komt er allemaal kijken bij de installatie van een traplift in huis?


ProReva, orthopedisch maatwerk. JenS Revalidatieservice BV. Icare (in Wilhelmina ZKH). Vegro Verpleegartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts