maandag 3 april 2017

Wellstraler afstandsbediening

De afstandsbediening beschikt over een communicatieveilighei ingebouwd in de software. Deze geeft het systeem een bijkomende veiligheid wanneer het in THERMO of PROGRAM mode staat. Deze veiligheid treedt in werking van zodra de zender buiten het bereik van de ontvanger wordt geplaatst en werkt als. Begin van de jaren werd het eerste verwarmingstoestel gemaakt. Well Straler , gevolgd door de infrarode roller.


Eigenschappen afstandsbediening.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Na lang zoeken heb ik Van Houtum kachels in Goirle gevonden. Net over de grens in Nederland.


Hij heeft mijn kachel helemaal weer in orde gemaakt! En hij doet ook jaarlijkse onderhoud! Ga niet zelf prutsen met . Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Wellstraler inbouwcassette met afstandsbediening.


Alle leidingen aangesloten.

Alles getest met de afstandsbediening die erbij zat, vuur sloeg direct aan, heb het eens minuut of laten aanstaan, bleef branden. Vanmiddag nog eens opgezet om aan mijn . Omschrijving, Ref leverancier. Een gebroken of gescheurd glas dient vervangen te worden, alvorens het toestel opnieuw te gebruiken.


Breng zelf geen wijzigingen aan het toestel aan. De gebruiker mag het toestel alleen aan de buitenkant schoonmaken. De programmeerbare afstandsbediening zorgt voor. Gebruik de afstandsbediening niet als . De gasinzethaard wordt geleverd met een digitale afstandsbediening met thermostaat.


De gasinbouwcassette K99S Flatline is voorzien van een ventilator voor een vlugge opwarming van de ruimte. Leverbaar met kolen, keien of ranken. Wordt geleverd met een . Multigas brengt gezellige warmte in uw huis. U zet een gashaard eenvoudig aan met een afstandsbediening op de gewenste stand.


U kan in onze toonzaal elke . W de type “ combustion fermée”. Inbouwhaard met ventilator en afstandsbediening. Plaatsing door Ideal Home:enkel btw.

De Well-Straler A9E Gashaard met afstandsbediening. Deze tijdloze kachel is ideaal voor een specifiek interieur. Installatievoorwaarden: -te plaatsen aan bestaande werkende schouw, ook dient er een stopcontact aanwezig te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts