donderdag 20 april 2017

Stalen deuren met glas prijzen

Wat is de prijs van uw stalen binnendeur met glas ? Hier vindt u de stalen binnendeuren prijzen. Zoals de naam het zegt, gaat het daarbij om een combinatie van glas met stalen kozijnen. Dit type binnendeuren kan je verkrijgen in volgende uitvoeringen: Voorbeeld stalen taatsdeur . Stalen binnendeuren met glas. Vind stalen deuren met glas op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Beschrijving: 6-12mm roestvrij stalen glazen klembeugel houder voor raam balustrade handrail specificaties: 1. Materiaal: 3roestvrij. Kovu uw totaal leverancier voor professionele koel- en vriesapparatuur tegen zeer scherpe prijzen.


Hierin worden T-profielen gemonteer waarin zowel glas als houten of metalen panelen kunnen geplaatst worden. Prijzen zijn inclusief opmeting en plaatsing, excl. Wij vinden dat stalen binnendeuren betaalbaar moeten zijn en dat iedereen een stalen deur van de beste kwaliteit moet kunnen kopen zonder een fortuin uit te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Onze prijzen van stalen deuren zijn gebaseerd op de basiselementen staal en glas.


Dat het er goed uitziet berekenen wij niet door in de prijs. Skygate levert namelijk betaalbare stalen binnendeuren van een goede kwaliteit. Een enkele binnendeur is al leverbaar vanaf 9euro. Een maatje groter kost 12euro, de grootste maat 14euro.


Dit is exclusief transport en montage, maar inclusief mm dik veiligheidsglas en BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts