vrijdag 14 april 2017

Honeywell round handleiding

De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Hieronder kunt u de gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding downloaden . In deze unieke thermostaat is meer dan 100 . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?

Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. De ruimtetemperatuur wordt standaard in het venster weergegeven. Helaas hebben wij niets gevonden voor honeywell modulation thermostaat handleiding.


Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Plaats de thermostaat op de huidige thermostaatbedrading. Let op: deze thermostaat is alleen geschikt voor modulerende cv-ketels die een OpenTherm-protocol ondersteunen. INSTALLATIE- EN BEDIENINGSINSTRUCTIE.


Round Modulation (Bedraad) handleiding ( 46KB) . Draadloze kamerthermostaat.

De gewenste temperatuur stel je in door middel van de instelring. Te meer omdat het benodigde electriciteitssnoer met een stekker dat je nodig hebt, niet wordt meegeleverd in . Door aan de draairing te draaien kan de gewenste temperatuur per halve graad worden ingesteld. En met het instelbare aantal schakelingen per uur is de Round geschikt voor elk . Nederlandstalige gebruikershandleiding. De Round Wireless is een draadloze thermostaat op batterijen, met intuïtieve en vertrouwde bediening via de grote draaiknop. De thermostaat is verkrijgbaar in verschillende varianten.


Ben je geïnteresseerd in Evohome? Bekijk de Evohome startpakketten . Vaillant Calor Matic 350. Honeywell Round draadloos. Voor 23:= Morgen in Huis. Handleiding Round Wireless.


HONEYWELL DAY NIGHT ROUND. En van kwaliteit en betrouwbaarheid kunt u zeker zijn: daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts