maandag 3 april 2017

Gamma b10 plus ventilator

In het verleden heeft CATA zijn ventilatoren in Nederland en België verkocht via de INTER GAMMA GROUP (waar de bouwmarkten GAMMA en de KARWEI onder vallen), waardoor er vele CATA ventilatoren op de Nederlandse markt terecht zijn gekomen. Voorzien van timer (nalooptijd). Behuizing en waaier van plastic.


Isolatieklasse B en thermische beveiliging. Aanvullende productinformatie.

Inbouwventilatoren zijn de oplossing voor vocht in de badkamer. Zoals een plafondventilator en buisventilator. Bekijk ons aanbod mechanische ventilatie.


De fabrikant CATA bestaat nu ruim jaar en brengt reeds tientallen jaren zijn ventilatoren op de Nederlandse markt via o. Wij leveren de volgende CATA ventilatoren uit voorraad: B-PLUS Sanitairventilator - 90mm € 395. B-Sanitairventilator - 100mm € 295. Ontluchtingsventilator CATA Bmet vochtsensor.


Plaatsing tegen de wand op kanalen van 1mm.

Geschikt voor wc en doucheruimte. Nu kunnen we deze op meerdere. Elektriciteit is een kwestie van de juiste draden op de juiste plaats aan te sluiten.


De ventilatoren zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Bij badkamerventilatorshop. Ik heb nu de 220V aangesloten op de bovenste (zie foto) gaten van het kroonsteentje, maar het ding werkt niet goed. In mijn badkamer zit een ventilator tegen het plafond en deze heeft eigenlijk nooit gewerkt. Het is er een van de gamma een b-matic higro en wat ik eruit op kan maken is dat hij via de lichtschakelaar in kan schakelen, instelbare nalooptimer heeft en een hygrometer.


De lamellen zouden bij het . Free delivery and returns on all eligible orders. Cata Bplus standard badeværelsesventilator. Standard kan tændes og slukkes sammen med lyset eller en kontakt for sig selv. Har du spørgsmål til Cata standard ventilator badeværelse?


Unik hurtig fiksering uden skruer (KVIK FIX GRIP). Ventilatoren CATA - golantec. Laag geluidsniveau ventilator CATA E100: dB(A) Verluchtingsventilator CATA Bplus diameter mm.


CATA B-- udsugningsventilator Ø 1mm.

VENTILATOR BPLUS TIMER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts