woensdag 19 april 2017

Reinigen gehoorapparaat

Het schoonmaken van uw hoortoestel is zeer belangrijk! Beter Horen adviseert u graag over het reinigen van uw hoortoestel. Reinigen en drogen van het hoortoestel. Vocht en oorsmeer zijn de grootste boosdoeners voor uw hoortoestel.


Dagelijks het hoortoestel schoonmaken en drogen wordt aanbevolen met bijvoorbeeld een drybox.

Neem bij het schoon- en droogmaken van het toestel ook de losse onderdelen van het hoortoestel mee. Het is verstandig het hoortoestel te reinigen boven een droge, zachte doek. Dit voorkomt problemen wanneer het . De reinigingsproducten zijn verkrijgbaar in alle AudioNova Hoorcentra. Onderhoud van het hoorapparaat. Haal het oorstuk samen met het doorzichtige slangetje van het hoortoestel.


Neem het slangetje zo dicht mogelijk bij het elleboogje vast.

Vocht en vuil zorgen er vaak voor dat een hoortoestel minder goed functioneert. Laat het oorstuk en het . Lees hoe u het gehoorapparaat het beste kunt schoonmaken. Diverse producten voor het reinigen van oorstukjes en hoortoestellen van Cedis.


En natuurlijk ook voor het reinigen van de gehoorgang en het voorkomen van opgehoopt oorsmeer vind u in onze webwinkel. En voor het drogen en droog houden van uw gehoorapparaten vind u een groot assortiment . Uw gehoortoestel schoonmaken, maar geen idee hoe? Bekijk alle tips voor het reinigen van uw gehoorapparaat op Gehoortest. Informatieve film over het schoonmaken en drogen van oorstukjes voor hoortoestellen.


In Het Oor gehoorapparaten kunt u dagelijks schoonmaken met een droge, zachte doek of tissue. Zijn deze verstopt, reinig ze dan van binnen naar buiten. Andersom kunt u de microfoon beschadigen. Het hele oorstukje kunt u eens per 2-weken.


Hoortoestellen schoonmaken? Alles voor het onderhoud van uw hoortoestel.

Bekijk de reinigingsproducten en lees onze tips. U vindt bij ons volledige reinigingssets, reinigingsdoeken en reinigingstabletten voor uw hoortoestel! Vandaag bestel morgen in huis!


Voor een optimale werking is het belangrijk om dagelijks je hoorapparaat te reinigen. Dat vraagt niet meer dan een minuutje tijd. Daarnaast vervang je best regelmatig de kleine filters ter hoogte van de microfoon en de luidsprekers. Ook dat vraagt niet veel tijd. We zetten de belangrijkste reinigingstips op . Aan de hand van vragen geven we u enkele tips mee.


Met een paar simpele handelingen is uw RIC hoortoestel weer klaar voor gebruik. Goed onderhoud van uw hoortoestellen is belangrijk. In deze video ziet u hoe u uw hoortoestellen op de. Meer informatie over reiniging en onderhoud: oorhygiëne met hoortoestellen, correcte reiniging en zorg voor uw In-het-oor- (IHO) of Achter-het-oor-toestellen ( AHO). Let hierbij wel op dat je het linker- en rechter hoortoestel niet door elkaar haalt.


Met een reinigingscontainer en - capsules onderhoud je je oorstukje optimaal. Wanneer je de reinigingscontainer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts