vrijdag 14 april 2017

Doorstrijkmortel verbruik

Ook voor sterkzuigende bakstenen. Metselen en voegen ineen. Meer info bij Weber Beamix. Genoemde verbruiken zijn . Kies hieronder voor welke mortels u het verbruik wilt weten.


Vervolgens hoeft u maar enkele gegevens in te vullen en wordt het verbruik voor u berekend.

Verbruikstabel metsel-, dunbed- doorstrijk- en voegmortel. Dunbed in mm metselen mortel techniek metselen. Deze mortel is spe- ciaal ontwikkeld voor het metselen volgens de doorstrijk techniek, waarbij de mortel wordt doorgestreken tot voeg. Doorstrijken is een techniek van metselen en voegen ineen die homogene, duurzame voegen oplevert, die er ook nog goed uitzien.


Het metselwerk wordt in één arbeidsgang afgewerkt en het metsel- en voegwerk is een monolithisch geheel, waardoor schade aan voegwerk nauwelijks voorkomt. Bij een halfsteensverband met volle vlakke bakstenen en waarbij de stootvoegen dezelfde dikte hebben als de lintvoegen circa 11mm kan men uitgaan van een gemiddeld verbruik van circa 63kg doorstrijkmortel per m2. Geperforeerde stenen hebben echter een hoger verbruik aan doorstrijkmortel evenals stenen . Het in tijd metselen en voegen van sterk tot normaal zuigende stenen met de gekleurde doorstrijkmortel weber.

MR 3(druksterkteklasse M10). In vele kleuren, met gratis morteladvies! Vraag nu een kleurmonster aan. Deze mortel voldoet aan EN 998-2.


Doorstrijkmortel 3kan na het metselen doorgestreken worden zodat er niet meer gevoegd hoeft te worden. Uitlevering Verbruik in kg past u toe? De combinatie van de metselsteen en de kleur van de voeg is bepalend voor de uitstraling en beleving van de gevel. Artikelnummer, : MORMETSEL BIGBAG MET KALK. Het verbruik bij geperforeerde stenen is circa hoger.


Besteleenhei : per big bag. Een fabrieksmatig vervaardigde droge mortel, op basis van EN 998-2. Het vermetselen van stenen met een zuigend vermogen. De mortel wordt afgewerkt door middel van de . Toepassing Voor het metselen van bakstenen met een normaal- en sterkzuigend vermogen. Kleurgroep: Grijs Fabrikantkleur: Grijs Sterkteklasse: MDoorstrijken mogelijk: Ja Zuigende werking: Zuigend Verbruik per mobv waalformaat: kg.


Afstand tussen bewegingsvoegen. Aanbrengen legmortel en voegmortel.

Verwerken met doorstrijkmortel. Bepalen van de optimale voegdikte bij dunne voeg. Om de verschillen tussen de stenen op te vangen zou ik eerder naar 8mm gaan, maar dan ligt uw verbruik van dunbedmortel veel hoger = duur? Misschien is bij deze dikte van voeg doorstrijkmortel goedkoper die je dan gewoon uitkrabt. Je kan die ook in allerlei kleuren krijgen.


Of een klassieke mortel op . Achteraf uitkrabben overbodig zodat er geen afval of verspilling van mortel is. Leverbaar in 3kleuren inclusief de basiskleuren. De kleur kan naar wens worden aangepast. Afhankelijk van steensoort verkrijgbaar in de mortelkwaliteiten M .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts