woensdag 26 april 2017

Truma verwarming

De Truma Combi verwarmingstoestellen verenigen twee functies in één apparaat. Ze verwarmen de woonruimte en verhitten in het geïntegreerde rvs reservoir water. Afhankelijk van het model kunnen de Combi verwarmingstoestellen op gas, stroom of diesel dan wel een combinatie van gas of diesel en stroom werken.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Daarbij is de camper- en caravan- verwarming niet alleen bijzonder krachtig, maar ook uiterst betrouwbaar – zelfs bij temperaturen ver onder nul in de winter.

Om de caravan nog sneller te. De capaciteit is gelijk gebleven. De mantel is nu alleen in het licht en wat donkerder grijs leverbaar. Vind truma kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Truma kachel staat iets niet in de shop neem contact op en wij gaan voor u op zoek. Het verwarmen van het water is mogelijk zonder het verwarmen van de ruimte.

Verwarming is ook mogelijk zonder warm water. De Truma Ultraheat elektrische hulpverwarming is de ideale aanvulling op de Truma gasverwarming in caravans. Met vermogensstanden met thermostaat regelin. Dankzij het platte formaat neemt de kachel weinig ruimte in.


Nu bij ons te bestellen. Naast deze dieselversie is er ook een uitvoering met een verwarmingsstaaf die het verwarmen op diesel, stroom of een combinatie van beide mogelijk maakt. Download hier gratis uw Trumatic Kachel handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Hij is net zo stil, schoon, veilig en onderhoudsvrij maar het vermogen is veel hoger. Met de Truma Combi genieten kampeerders van tweemaal zo veel comfort met een compact apparaat. De betrouwbare verwarming biedt enorm veel voordelen.


Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW). Aantal: Voeg toe Details. Daarvan zijn twee typen populair.


Verbranding heeft plaats in een gesloten warmtewisselaar die verse lucht onder de caravan inneemt en rookgassen. Onze prijs € 66Adviesprijs: € 8155.

Vraag naar de levertijd is een speciale bestelling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts