dinsdag 24 mei 2016

Askja reizen lapland

Ga op huskysafari, sneeuwscootertocht, of spot betoverende noorderlicht. Bij een heldere lucht is het gemiddeld twee keer per . In Noord-Finland vind je de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. Je gaat op pad met een klein gezelschap en zeer professionele en enthousiaste gidsen.


Hoogtepunt is de tweedaagse huskysafari met een overnachting in een wildernishut.

De andere nachten verblijf je in hotel Jeris. Je verblijft in hotel Harriniva. Dit comfortabele hotel ligt behoorlijk afgelegen in het verre noorden van Finland.


Daarbij is er nauwelijks lichtvervuiling, waardoor dit een zeer geschikte plek is om het noorderlicht te zien. In deze korte reis zijn vier excursies opgenomen. De sneeuwscootertocht en de sneeuwschoenwandeling.


Vanaf oktober tot maart maakt u de meeste kans.

Een wonderlijke ervaring! Maak een reis naar een onze unieke bestemmingen en aanschouw het betoverende Noorderlicht zelf! Op huskysafari in Lapland.


Het is een concept dat steeds meer m. Alleen al om het magische noorderlicht te spotten. Lapland is geweldig voor een actieve sneeuwvakantie. Organiseert al vele jaren reizen naar Finland. Buro Scanbrit geeft diezelfde dag twee presentaties over Fins . Ze hebben daar een mooi aanbod voor actieve winterreizen , ook op een kleinschaliger manier.


Het ligt weliswaar zuidelijker dan de andere plaatsen maar de . Meestal kies je een verblijf in één of twee accommodaties om vanuit daar allerlei activiteiten te ondernemen. In de loop der jaren hebben zij hun specialisme uitgebreid naar bestemmingen met dezelfde indrukwekkende natuur. Reisexpert Ilse bezocht afgelopen voorjaar de prachtige vuurtoren Molja lighthouse in Ålesund. Wij zitten al een tijdje te kijken voor een reis naar Lapland. Komt u vanuit Nederland?


Alle ratings, klantbeoordelingen, ervaringen en testimonials Onafhankelijk verzameld door eKomi aan de hand van echte kopers.

De spanning van het onbekende, de rust van ongerepte natuur, de sensatie van een nieuwe blik Op Oe WereiU Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al meer dan twintig jaar de basis van onze reizen. Er was hier pas geleden (of weken geleden) al 'n topic over Lapland. Askja heeft ook fantastische reizen. Je krijgt van de organisatie thermo kleding dus je hoeft je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts