dinsdag 31 mei 2016

Vuurjonen en watermiesje ijstempel

Plugins voor spel Adobe Shockwave Player . Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen. Beweeg met beide personages door de omgeving en activeer knoppen om elkaar verder te helpen.


Kun jij alle diamanten verzamelen?

Leid vuurjongen en watermeisje langs de vele puzzels in de ijstempel. Elk level heeft een bepaalde vorm op de tempelkaart. Deze vorm geeft aan welke doelen je moet bereiken. Gebruik de pijltjestoetsen om dit spel te spelen.


Fireboy and Watergirl The Forest Temple. Ataque a Magix - Juega a juegos en línea gratis en Juegos. Omschrijving: Brr, het is ijskoud in deze ijstempel !

Om de diamanten te kunnen verzamelen zullen ze wel samen moeten werken, de een kan namelijk niet tegen lava en de ander kan niet tegen water! Je moet samenwerken om het einde van het level te halen. This is our collection of vuurjongen en watermeisje ijstempel games, Enjoy vuurjongen en watermeisje ijstempel games.


Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen.


In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene . Op Speelruimte vind je de leukste online spelletjes! Dit e-mailen Dit bloggen . Van multiplayer tot denk, van avontuur tot meiden en van race tot actie. Je vindt het allemaal op Speelruimte. Speelruimte heeft niet alleen heel veel spelletjes, maar ook spelletjes voor jong en ou voor meisjes en jongens!


Iedereen vind hier zijn of haar . Zelfs in de markt van casual gamers is een platform als Armor Games veel beter. Daar hebben ze wel hoge kwaliteit Flash games.

Misschien is dat echter nog niet casual genoeg :). Vuur en water gaan best samen als ze samen een eeuwenoude tempel gaan doorzoeken. Vuurjongen schaatst over het ijs, maar gaat dood in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts