woensdag 25 mei 2016

Truma ultraheat aanbieding

Vind truma op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Extra comfort, terwijl uw gasfles dicht blijft. Met vermogensstanden met thermostaat regelin.


Bestel Truma direct online bij De Wit Schijndel. Gratis verzending vanaf € 5- of bezoek.

Zo konden kampeerders voor het eerst in. Genoemde montageprijzen gelden voor basismontage. ACTIE: 5- korting bij montage tijdens servicebeurt. De TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen. De ideale aanvulling op de Truma.


Per stuk € 14Per stuk. TRUMA MOVER XT, ALLEEN GEMONTEERD! Vervangingstank Truma Boiler TT2.

Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding , ingebouwd voor 299. De hulpverwarming is niet alleen in de overgangsperiode de ideale aanvulling op de gasverwarming, ook bij extreme weersomstandigheden is sneller opwarmen . Betaalt u een forfaitaire prijs aan elektriciteit op de camping? Of bent u niet zo zot van chauffage op gas? Of gaat u naar de sneeuw met de caravan? Ultraheat Truma inbouwen.


Dit is een elektrisch element dat in de bestaande kachel . AKTIE Een greep uit de kampeerwinkel van. Los leverbaar maar ook compleet. Kom naar Jongen caravans in Sittard.


Elektrische additionele verwarming die het opwarmen van de caravan bij elk weertype versnelt. Wordt in de inbouwkast van de S-verwarming gemonteerd en kan alleen of samen met de S-verwarming werken. Normale prijs: € 3595. Ik ben van plan om een ultraheat in te bouwen in Truma kachel, zijn er nog mensen met nuttige tips?


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bent u op zoek naar kachels? Bij Van der Veen Caravans bent u aan het juiste adres voor uw Truma kachel of Truma ultraheat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts