woensdag 11 mei 2016

Dichtsmeren sleuven vloerverwarming

Dan moeten de sleuven na afloop dicht gesmeerd worden! Na het in frezen van de sleuven worden deze niet standaard dicht gesmeerd. Zo werkt dit bij alle vloerverwarmings- bedrijven.


Zoals al eerder aangegeven kunt u direct uw tegels op de vloerverwarming sleuven verlijmen. In mijn woning zijn vandaag de sleuven en leidingen voor vloerverwarming gelegd.

Wij gaan hierop een PVC-kliklaminaat leggen en daarom moeten de. Sleuven dichtsmeren vloerverwarming wanneer? Heeft u als vloerafwerking pvc, vinyl, siergrindvloer of marmoleum zowel gelijmd als zwevend. Gaat u voor tegels als vloerafwerking dan is dit niet nodig. De tegels kunnen direct op de ingefreesde sleuven worden . Om die reden adviseren wij u om, in geval van bijvoorbeeld een PVC vloer, het dichtsmeren van de sleuven door de vloerleverancier uit te laten voeren.


Immers, zíj zijn degene die de garantie op de vloer dienen te geven. Wanneer zij de sleuven dichtsmeren én de vloer egaliseren, dan kunnen ze beide middelen op elkaar .

Gedetailleerde omschrijving: Ca 80mnieuw aan te leggen vloerverwarming : sleuven flexibel dichtsmeren en daarna strak egaliseren. Resultaat moet vlak, schoon en sterk genoeg zijn voor installatie van een PU gietvloer. Dichtsmeren sleuven vloerverwarming. Type klus: Vloer egaliseren.


Geschatte aantal m2: 50. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Op een specifieke datum. Stofvrij sleuven frezen met een haakse slijper met TNO Dusttool stofkap Gebr. Een veel voorkomend probleem in de praktijk is dat de buizen van de vloerverwarming wel in de dekvloer gefreesd liggen, maar dat deze niet ver genoeg in de sleuf liggen.


Hierdoor steken ze boven de dekvloer uit of liggen er gelijk mee. Ik heb gisteren de sleuven voor de vloerverwarming in ons huisje in gefreesd in de afdekvloer, en heb nu een vraag. We hebben de plavuizen van een betonnen vloer verwijder vervolgens geegaliseerd met egaline, daarna sleuven in laten frezen en vloerverwarming laten. Ik ben van plan om vloerverwarming te laten leggen in mijn zandcement vloer. Nadat dit gebeurd is wil ik de sleuven dichtsmeren voordat wij opnieuw tegels.


Wanneer we vloerverwarming frezen, komen de sleuven ca. Indien gewenst kunnen wij ook het dichtsmeren van de sleuven voor u verzorgen. Maak kennis met vloerverwarming infrezen, een praktische installatiemethode waarmee snel en gemakkelijk vloerverwarming wordt gelegd.

Gaat u de houten vloer verlijmen of neemt u een PVC vloer, dan dient de vloer na het dicht smeren van de sleuven nog wel geëgaliseerd te worden. Uitvoering werk in twee gedeelten, €2900. Installatie drukmeter en vulpunt, €,00. Nadat het vloerverwarmingssysteem is geïnstalleer kan er een smeervloer over het vloeroppervlak aangebracht worden. Dit heeft als voordeel dat de sleuven hierbij dichtgezet kunnen worden en de vloer daarna meteen geschikt is voor een vloerafwerking als tegels, natuursteen en plavuizen.


Mocht u dit zelf verzorgen, . Mijn eerste indruk is dat dit niet al te best is gedaan. Mijn vloerverwarming zit ook heel erg aan de oppervlakte door het gebruikte droogbouwsysteem. Hier is de hele vloer afgesmeerd met flexibele lijm die met aardig wat kracht ook in en rondom de leidingen in de sleuven is gedrukt. In onze vloeren worden op december sleuven gefreesd voor vloerverwarming. Wij zoeken een bedrijf dat hierna de sleuven kan dichtsmeren en de vloer kan afsmeren.


Het gaat om een oppervlakte van ongeveer m². Ik ontvang graag uw offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts