woensdag 11 mei 2016

Danfoss ra radiatorthermostaatknop

Alles draait om perfectie, bij de ontwikkeling en productie van radiatorthermostaten. De verfijnde techniek zorgt voor een nagenoeg wrijvings- loze beweging. Een stabiel en nauwkeurig regelgedrag . Een radiatorthermostaat regelt automatisch de juiste hoeveelheid water over uw radiator die nodig is.


Europese standaard EN 2beantwoordende, productienormen in fabrieken en werkplaatsen waarvan de beschikbare faciliteiten voldoen aan de. Danfoss RA -X radiatorthermostaatknop , click, wit.

U bespaart enorm op uw energieverbruik waardoor ook uw verwarmingsrekening daalt. Het is de enige radiatorthermostaat met een gasgevulde balg, die een uiterst . Koop of Verkoop danfoss op Marktplaats. Veelal gratis verzonden! Meer comfort en minder stookkosten, dat zijn enkele van de voordelen van het waterzijdig inregelen (WZI) van cv-ketels.


Lees meer over de oplossingen van Danfoss. Voor zover niet anders vermeld gelden de aanwijzingen. De radiatorthermostaat is voorzien van een temperatuur-. Kraanopzetstuk Mx 5.

Schroeven om de radiatorthermostaat en het batterijvak te borgen. Draadloze radiatorthermostaat. De meestvoorkomende schroefsystemen zijn van Heimeier, Comap en SAR (in metrische maten Mof M28). Iedere thermostaat heeft een temperatuursensor. De knop is de grote, meestal witte of . Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de instelling van de ther- mostaat opent of sluit de radiatorthermostaat het ventiel en stuurt zodoende de hoeveelheid water die door de radiatoren stroomt.


De gewenste temperatuur in huis verschilt vaak per vertrek. Zo wordt in de woon- en badkamer een aangename warmte op prijs gestel terwijl de slaapkamer juist koel, maar niet te koud moet zijn. Ga terug naar hoofdalbum. Opmerking Dit hoofdstuk bevat aanvullende belangrijke informatie. Overzicht van het apparaat.


Op de zolderverdieping warmt de radiator niet. Bovendien is er een versie voor afsluiters met M30x1. INSTRUCTIES BIJ DEZE HANDLEIDING.


Lees deze handleiding zorgvuldig door, voordat u het . In het laatste geval stuurt de Home Control Radiatorthermostaat een wijzigingsmelding aan de regeleenhei bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts