woensdag 4 mei 2016

Ventilator horeca

Horeca Afzuig ventilator bestel je eenvoudig online bij HorecaApparatuur. Doordat de motor zich in de luchtstroom bevindt, is deze ventilator relatief compact. Zowel turbine als ventilatorhuis zijn vervaardigd uit gegalvaniseerde staalplaat.


MOTOREN Alle motoren hebben een permanente . De box maakt het mogelijk om de ventilator op afstand te plaatsen.

Voor het gebruik in de afzuiginstallaties kan gebruik worden gemaakt van axiaal en radiaal ventilatoren. Via deze weg wordt dan het zuig effect bekomen welk via flexibele buizen en aansluitstukken naar de dampkap geleid wordt. De eerst soort, met het uiterlijk van een propeller, is voor ons doel minder geschikt omdat de luchtverplaatsing bij enige tegendruk gepaard gaat met veel geluid. Ontdek het superieure assortiment aan kwaliteitsvolle horecameubelen in de showroom van Horeca Center.


Aandrijving, Direct gedreven. Eenvoudige bereikbaarheid en onderhoud van de ventilator.

Opzoek naar een grootkeuken specialist? Horeca King uw totaalleverancier voor afzuigmotoren, afzuigkappen, geurfilterkasten, ventilatoren ,. C , systeem D industriële ventilatie rookgasventilatoren horecaafzuiging balansventilatie , ventilator. De axiale ventilatoren uit de V-reeks van Codumé zijn gebouwd met componenten van topkwaliteit. Codumé heeft een mooi aanbod van krachtige en efficiënte ventilatiesystemen voor de horeca. Koop of Verkoop ventilator box op Marktplaats.


Voor horeca toepassingen is de buitenpool afzuigmotor de meest geschikte elektromotor. De elektromotor draait mee met de schoepenwiel. Deze ventilatoren zijn leverbaar met voorovergebogen en achterovergebogen schoepen. Een goed filtersysteem voorkomt de nadelige gevolgen zoals een hoog brandrisico en . De motor wordt hierdoor optimaal gekoeld. Temperatuur: van -20°C tot 40°C.


Voorzien van thermische beveiliging voor overbelasting. Trillingsvrije ophanging van de elektromotor en waaier.

Een originele ventilator voor de AToven kopen bij XXLhoreca? Ventilator , 1x kamerscherm. Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “ horeca afzuigkap wandmodel” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Bestel direct onderdelen uit de categorie AXIAAL VENTILATOR W2E 200CFbij RestoParts. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca.


Ruck dakventilatoren verticaal uitblazend voor horeca afzuiging tot 1graden celsius, jaar garantie en direct leverbaar. Alle vermelde prijzen op onze website zijn excl B. Café De Deut in Nijmegen zet een vernevelingsmachine op het terras in tegen de hitte. Volgens de eigenaar van het café is het de toekomst op een warm terras. Vernevelingsmachine om horecaterras te koelen.


Het gaat om een ventilator die nevel meeblaast op het terras. Eigenaar Bilal Diyenli van De .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts