dinsdag 31 mei 2016

Homewizard vs fibaro

Inmiddels ben ik een illusie armer en een (bittere) teleurstelling rijker. Jeetje wat luistert dat spul slecht! Een betere maar duurdere manier is om gebruik te maken van het Z-wave protocol, en dus bijv.


Fibaro -apparatuur (i.p.v. bijv. KlikAanKlikUit-apparatuur). Een bekende naam in domoticaland is Homewizard.

Het in Nederland zetelende bedrijf heeft onder dezelfde naam diverse producten op de markt gebracht die allemaal communiceren met de centrale hub. Voor de communicatie worden de 433MHz- en 868MHz-frequenties gebruikt. Hieronder staat en volledige lijst, zo compleet mogelijk met typenummers.


Bestaande bouw in Nieuwegein. Hier heeft Control Living van idee tot configuratie met de klant samengewerkt om de overstap van een bestaand systeem naar een compleet domotica systeem soepel te laten verlopen. Er was reeds een Home Wizard systeem aanwezig en dit is vervangen door een Fibaro Home Center 2 . Het is van oorsprong een Nederla.

Homewizard is alweer sinds xxx op de markt al een oud gediende dus. Vergelijk alle domotica basisstations en vergeet niet om de nieuwste domotica basisstation . Maar ook de HWZ heeft te kort komingen. BV de aansturing bij oude . Zijn er hier gebruikers van Figaro HC? Er zijn al langer mogelijkheden om via je. Fibaro klinkt leuk en ziet er mooi uit maar echt betaalbaar is het helaas (nog) niet.


Arduino is ook leuk maar voor mij te veel . It is complete BMS application. Application designed for FIBARO Home Center 2. Verschillende domotica-systemen. Nou zijn dit vaak hele leuke systemen die heel intuïtief werken, en je snel aan de praat hebt, . Naast Toon zijn er andere (betere?) controllers die Z-Wave ondersteunen, zoals de MIOS Vera (lite) en de duurdere Fibaro systemen.


De mogelijkheden zijn eindeloos. HomeWizard Complete oplossingen online kopen.

Denk bijvoorbeeld aan het draadloos schakelen van je . SMARTWARES HOMEWIZARD CONNECT KIT. Het is een herkenbaar probleem, maar met de HWK-000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts