maandag 23 mei 2016

Eurom airco storing

Ik ben op zoek naar de handleing van de WAC11R. Kan iemand mij daaraan helpen? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Als u merkt dat tv, radio of andere apparaten storen tijden het gebruik van.


Als de bediening niet werkt terwijl de batterijen in orde zijn.

Als het apparaat vreemd lawaai voortbrengt. Beschadigde kabels kunnen storing of brand veroorzaken. Als uw elektrokabel of stekker beschadigd is, dient deze onmiddellijk door een gekwalificeerd elektricien te worden vervangen. Voer zelf geen reparaties uit! Zorg ervoor dat uw airco altijd rechtop staat, om problemen.


U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren. Om het beste uit uw caravan- airco te .

Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. In geval van storing hoort u gedurende seconden een zoemtoon. Steek geen vinger, stokje of welk voorwerp dan ook door enige opening de airco in.


Dat kan letsel of schade veroorzaken! Stel het lichaam niet te lang bloot aan de koude. Beste mensen, Wij zijn dringend op zoek naar mensen die deze bovengenoemde airco gekocht hebben, en er problemen mee hebben.


Wij hebben deze unit gekocht, en hij deed het maar een paar uurtjes. Met alle gevolgen van dien bij . Deze zijn van eurom , kijk eens op hun site vind je wat meer info. Controleer voor gebruik of de airco volgens de landelijk geldende normen is geaard.


Wanneer een apparaat een storing vertoont, lawaai maakt, stinkt of rookt of anderszins afwijkende werking . Vanwege aanschaf van een caravan met ingebouwde airco is deze nieuwe airco te koop. Verschillende standen mogelijk. Lekker slapen in een koele caravan of camper. Koop of Verkoop airco op Marktplaats.


Met binnen- en buitenunit voor maximale koeling. Ze lijken verblind door de enorme behoefte aan verkoeling tijdens de zomer en laten zich in de winkel onvoldoende voorlichten.

Het enige voordeel van een mobiele airco is dat er geen koeltechnische installatiewerkzaamheden nodig zijn. En dat is ook de reden waarom . Het is een plug-and-play apparaat. Eurom Split AC Quick Install CH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts