vrijdag 27 mei 2016

Azeztuliet lichtpuntje

Dit bijzondere kristalletje versnelt je ontwikkeling en verhoogt je bewustzijn. Cinnazez stimuleert de hersenen en het centraal zenuwstelsel en vergroot je gevoeligheid . Daarna voel je de energie via je kruin omhoog gaan. Kundalini wordt ook wel de “slang van vuur” genoemd.


Natroliet stimuleert het zenuwstelsel en maakt je gevoeliger voor subtiele spirituele energieën. Het maakt je gevoeliger voor je innerlijke gids en helpt je te communiceren met Engelen.

Natroliet is een steen van optimisme en hoop en is een echte Ascensiesteen net als o. Categorieën: kristallen S, Uitgelichte Kristallen. Hij werkt helend bij stress en angsten. Hij helpt de aura weer heel te maken, mocht deze gaten bevatten en zorgt dan voor een beschermend schild. Deze zeldzame roze en witte bergkristal uit de Himalaya behoren tot de meest krachtige stenen om je hart en je geest te openen. Schedels van Elandgewei.


Satyaloka Agnitiet (Singing Quartz). In de winkel hebben we bijna alle kristallen die in de catalogus staan (bijna 7soorten) op voorraad.

Showing 1–of. Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op naaA tot Z. Helpt beperkende karmische patronen op te lossen. Avaloniet drusy blauw chalcedoon.


Grote Centrale Zon, het spirituele hart van het Universum naar de Aarde, om alles tot vol bewustzijn te laten komen. Verkrijgbaar bij : Phenax-kristal. Months Of Facts About Birthstone. Titanium Quartz Crystal . De steen vergroot het bewustzijn, bevordert meditatie en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam.


Het kristal kan oude patronen doorbreken en emotioneel zeer reinigend zijn. Labradoriet is een beschermende, mystieke steen die het bewustzijn verhoogt, ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert. Azeztuliet bevordert spirituele ontwikkeling. Dan legt ie ook heel goed de verschillen tussen de soorten azeztuliet uit en hoe hij dit kristal heeft mogen vinden. This Pin was discovered by Dorine.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Informatie over eigenschappen en helende effecten van charoiet. De charoiet is de steen van de hoop, van de toekomstverwachting en van de vrijheid.

Deze krachtige lichtbrenger met een bijzondere hoge vibratie heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit kristal ziet er gebarsten uit en dat komt omdat het eerst aan hitte is blootgesteld waarna het snel is afgekoeld. Dit kristal vol barstjes, zwemen en inclusies bevat talrijke regenboogjes die een groter . Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts. Aambeien: Heliotroop, HeliodoorAandacht. Wij kopen de stenen bij onze favoriete winkel in Heerle, een lichtpuntje voor de kristallen.


De stenen die ze er verkopen staan allemaal in het boek. Er word dieper op de beschrijving ingegaan, ook op spiritueel vlak een uitgebreide toelichting, bij welke kwalen je welke steen kan dragen. Wij zijn heel blij met dit goede boek, . Naast trommelstenen en ruwe stenen vind je bij MissMoonMagick ook een scala aan gezondheidshangers. Je zocht naar Vuuropaal - Lichtpuntje Kristallen.


Ter ondersteuning van de behandelingen werk ik ook met edelstenen. De geneeskrachtige werking van edelstenen en kristallen zijn al eeuwenlang bekend. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts