woensdag 25 mei 2016

Airco resetten ford mondeo

Van deze auto wordt de airco compressor NIET aangestuurd. Dit is de methode bij een focus. Bij mijn ford mondeo td-di 2. Als ik de motor start en.


Je kan de airco even resetten d. We hebben hier een mondeo staan waar er een groot verschil zit in de uitstroom temperatuur links en rechts.

Het is een volautomatische airco. Er is een mogelijkheid om de kachelkleppen te resetten door een aantal knoppen op het bedieningspaneel gelijktijdig in te drukken. Hij blaast continue ijskoude lucht. Met de airco aan komt de wijzer van de temperatuur meter ook niet van zijn plaats, de auto komt niet op bedrijfstemperatuur.


Afgelopen week kwam ik er achter dat de airco niet werkt. Telkens resetten van airco -kachel. V ABS-ESP xenons licht-regen en parkeersensoren(achter) gemapt -by . Storing in boordcomputer electronica?

Just wanted to pass this along. I was told that every was ok except that the Blend Door . Wij hebben een mondeo staan met en airco probleem,Vulling is goedmeting bij drukschakelaar is vreemd. Graag een schema (automatische airco )heb er alleen een van Gemeten Bij. Om het instructieboekje of een verkorte handleiding van uw Ford te downloaden, selecteert u hieronder het bouwjaar en de auto, of u vult het VIN in. En uw airco gaat doet ie het ? Veiligheidswaarschuwing.


Anti-blokkeerremsysteem. Roken, vlammen en vonken vermijden. Airco : al eerder genoem maar toch: de airco heeft het op sommige dagen moeilijk om het, op redelijke termijn, koel te krijgen. Word waarscheinelijk langs de garage gaan, zijn.


Afijn een ford is een ford en als ik ECHT wil auto rijden dan pak ik de MKen dan weet je weer wat spartaans auto rijden is. VOOR zolang het nog duurt want gaat die wet er . Lease een Ford Mondeo Clipper 2. Titanium 180PK FULL OPTIONS!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts