woensdag 4 mei 2016

Nefit smartline hr bijvullen

Hoe gaat u aan de slag met het bijvullen van de CV-ketel? HR = Hoog Rendement verwarming. HR (C) zijn geclassificeerd met het HR - label 107. Bijvullen en ontluchten van. Moviq legt je stap voor stap uit hoe je een.


Bespaar energie door met ons stappenplan je CV-ketel bij te vullen.

Als er te weinig water in de cv-installatie zit, is deze gevoeliger voor storingen. Handige zaken 2: bijvullen cv-ketel Atag Q - Duration: 1:58. Kijk voor meer informatie op.


Als de waterdruk te laag is moet u uw cv-ketel bijvullen. Bekijk onze makkelijke uitleg met afbeeldingen, tips en een video over het bijvullen van uw ketel. U gaat daarvoor als volgt te werk.


Neem de netstekker van het toestel uit de wandcontactdoos. Bij de SmartLine , EcomLine Elite en TopLine toestellen laat u de netstekker in de wandcontactdoos. Laat het toestel afkoelen tot een temperatuur van ca.

Sluit de slang aan op de koudwaterkraan van de waterleiding. Er gebeurt echter weinig. Op pagina staat alles uitgelegd. Wat ik doe: Stekker eruit. Automatische ontluchter aan bovenzijde open draaien, slang aansluiten op waterkraan en toevoerkraan HR -ketel.


Als u water hoort stromen in uw radiatoren, dan is het wellicht nodig om uw CV- ketel bij te vullen. Volg de stappen voor het bijvullen van uw CV-ketel! Hoe werkt het ontluchten van uw verwarming?


U kunt uw verwarming gemakkelijk ontluchten via onderstaande video of stappenplan. Controleer voordat u uw verwarming gaat ontluchten eerst de druk. Is de deze te laag, dan zult u eerst uw verwarming moeten bijvullen tot de juiste druk.


Vul zelf je CV-ketel bij. De waterdruk van je CV-ketel moet tussen de en bar staan. Als de druk te laag is, zal de ketel uitvallen. In dit geval dient je ketel bijgevuld te worden met water.


Maar hoe doe je dat, het bijvullen van je CV-ketel ? Instructie bijvullen Video instructie bijvullen Kom je er niet uit? Wordt uw verwarming niet warm?

Dan kan het goed zijn dat druk in de cv-ketel te laag is. Staat de meter in het rode gedeelte, dan is uw cv-ketel bijvullen nodig. En dat kunt u gemakkelijk zelf. De CV-ketel bijvullen in simpele stappen: 1. Zet de temperatuur heel laag en wacht minuten zodat de ketel afkoelt. Haal de stekker van de CV-ketel uit het stopcontact.


Vind de waterkraan in de buurt van de CV-ketel. Draai de kraan daarna weer dicht. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht . Hoe kan ik mijn cv ketel bijvullen ? Tikkende leidingen, wat kan ik hieraan doen? Nefit SmartLine Basic HR CV-ketel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts