dinsdag 24 mei 2016

Aftapkraan truma boiler

De Truma Therma TTboiler is een veelgebruikte boiler in caravans. U kunt hier terecht voor al uw kampeer en caravan accessoires. Bestel hem bij Kampeer- Gigant. Jacoline laat zien hoe je de boiler in een caravan dient at te tappen voor de winterstalling.


Aad van er Poel laat zien hoe je al het water uit je boiler van de caravan.

Boiler aftappen Caravan. Tanden poetsen, handen wassen, douchen: waar u onderweg ook warm water voor nodig hebt – de Truma warmwatertoestellen brengen het in een handomdraai op de juiste temperatuur. Of u meerdere liters of slechts enkele druppels nodig hebt, met Truma wordt watercomfort vanzelfsprekend.


Voorzien van afvoerpijpje voor door de caravanvloer. Eind oktober, na terugkomst van vakantie heb ik hem winterklaar gemaakt, dus ook de waterleiding leeggepomt en ook de boiler afgetapt m. Levertijd 1-werkdagen. Gisteren opende ik het zijluik en merkte .

Deze aftap- kraan van Truma is geschikt als ontluchtingskraan en om bijvoorbeeld uw boiler of watertank leeg te laten lopen of te ontluchten. De doorsnede van de slangaasluiting is mm. Dat kun je voorkomen door het openen van de aftapkranen. Vooral de Truma Therme (TT) is zeer gevoelig voor vorst. Een beetje restwater kan bij bevriezing al fataal zijn.


De boiler wordt kapot gedrukt als dat water tussen de . Re: thruma therm boiler. Een aftapkraan kost hier € 95. Je moet die kunststofkraantjes trouwens niet meer dan handvast aandraaien, meer kracht kunnen ze niet verdragen.


Een Truma boiler Therme kost bij eerdergenoemde zaak overigens dik . Staan de kraantjes dicht question. De Truma aftapkraan is geschikt als ontluchtingskraan en om bijvoorbeeld je boiler of watertank leeg te laten lopen voor de winter. De waterslangaansluiting van deze aftapkraan mm. Origineel van truma , nu bij ons ruim op voorraad!


Losse tank ter vervanging van uw defecte boiler tank.

OmschrijvingVervangings- tank voor de Truma Therme TT-(690). Adria Avento Burstner Beyerland Caravelair Chateau Dethleffs Delta Eifelland Eriba Fendt Hobby Homecar Hymer Kip Knaus LMC Sterckeman TEC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts