woensdag 25 mei 2016

Wavin qbic prijs

Onze ondergrondse Q - Bic infiltratie units zijn groot, uitzonderlijk sterk en gemakkelijk te installeren. De units hebben een opvangcapaciteit van 4liter en zijn voorzien van een ruim toegangskanaal (5mm) voor eenvoudige inspectie en reiniging. Q - Bic units zijn geschikt voor zowel opvang als infiltratie van regenwater. Wij helpen u graag om vanaf het begin van uw project de beste prijs - en prestatieniveaus te behalen.


De niet-inspecteerbare Q-BB units kunt u op zichzelf gebruiken of combineren met het Q - Bic systeem. Elke Q-BB unit heeft een netto opvangcapaciteit van 4liter water.

Door de units met de geïntegreerde pennen verticaal te verbinden installeert u snel, veilig en goedkoop. Onder de naam Monoline heeft Wavin een nieuw,. In millimeters (mm) tenzij anders aangegeven. Q - Bic Plus is de nieuwe norm op het gebied van duurzaam waterbeheer!


In stuks tenzij anders aangegeven. Voor u ligt de nieuwste prijslijst van Wavin Nederland. Wij streven ernaar om onze duurzame kwaliteitsproducten en. Q - bic infiltratie-unit 4ltr.

Geotextiel wordt gebruikt om te voorkomen dat de omliggende grond in de infiltratiebuis. Deze video toont u, stap voor stap, hoe Wavin Q - Bic infiltratie units geïnstaleerd moeten worden. Wavin , marktleider in kunststof leidingsystemen . Opvallendste voordelen zijn de complete ontwerpvrijhei de uitstekende toegankelijkheid en maximale installatiesnelheid.


Een gloednieuw ecologisch en multifunctioneel voetbalstadion met 20. Het formulier kan niet vestuurd worden aangezien er spam gedetecteerd is. Ghelamco Arena in Gent brengt meteen ook heel wat wateruitdagingen met zich mee.


Vul de naam van het bedrijf in. Afscheiders en opvoerinstallaties. Binnenriolering Wavin AS. Ondergrondse infiltratie of buffervoorziening.


Infiltratie units zijn geschikt voor opvang, opslag en hergebruik van regenwater. Wavin biedt een breed assortiment units waarmee u in elke situatie zorgt voor een effectieve infiltratie en berging van regenwater. Die statische Belastbarkeit ist zudem durch die zertifizierte Prüfstelle Wavin Technologies und Innovations bestätigt.


Versickern oder Rückhalten. Neben der universell einsetzbaren. Bodenplatte gibt es eine weitere Ausführung als . Díky jedinečné modulové konstrukci akumulačních boxů a jejich jednoduchému způsobu skládání do galerií lze najít optimální řešení pro libovolně velké plochy a objemy.

Díky speciální konstrukci boxů je možné osadit revizní .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts