dinsdag 17 mei 2016

Pet met propellor

Helikopter cap Licht blauw, Oranje, Rood. Gekleurde baseball pet met propellertje. Geschikt voor volwassenen. Bestel online voor de laagste prijs!


Fun en Feest Megastore, de kado- en feestwinkel van Noord Holland. Op zoek naar een petje met een propeller bovenop?

Zoek niet verder, want u heeft hem gevonden. Leverbaar in verschillende kleurencombinaties. Hoe hete die Duitse televisieserie met dat mannetje met een propeller op zijn petje ? Eind jaren begin jaren 80.


Hij woonde op het dak van het huis van een gezin. Er zijn antwoorden gegeven. De vraagsteller koos dit antwoord als beste: kirstenwind. Dat was volgens mij een .

AliExpress Standard Shipping. Toevoegen aan Verlanglijstje. Dan ben je op het juiste adres want hier kun je voordelig een propellor cap kopen!


Deze cap met gekleurde panelen noemen we ook wel de helicopter cap. Het petje met propeller is eindelijk terug in onze winkels! Online bestellen bij FeestGarant of direct afhalen in onze feestwinkel!


Propeller Pet verkrijgbaar vanaf € 4. Pet met propeller die in de wind draait. Door u gekozen kleur of maat is uitverkocht. Zie onder voor beschikbaarheid van eventueel andere variaties. Melden bij beschikbaarheid. Mogelijke levermethoden: DHL Pakket, Zelf Afhalen, Europa verzending, . Zeer voordelige speelgoedwinkel, voor al uw speelgoe zoals Carnaval propellorpet gekleur Feest hoeden.


Helicopter propeller pet is direct uit voorraad leverbaar bij SEP Feestartikelen. De leukste en scherpst geprijsde feestartikelenwinkel van Nederland! Grappige gekleurde baseball cap met propeller.


Basebalcap met propellorKleur: rood-geel-groen-blauwMaat: maat voor (jong) VolwassenenThema: carnaval, funcap, vasteloaven funhoed art.

Zou je ook niet eens van het dak willen vliegen? Dit artikel is ook verkrijgbaar bij onze filialen: Bokstijn Feestartikelen Den Haag, de Snuffel by Bokstijn Den Haag en Bokstijn Feestartikelen Leiden. Onze multi color propeller pet met de kleuren donker blauw, geel, roo oranje en licht blauw is leuk voor wanneer je bijvoorbeeld een festival bezoekt. De propeller pet is verstelbaar, en dus geschikt voor ieder hoofd.


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts € voor verzending in nederland. Bellatio warenhuis heeft een ruim. Zwarte pet met wopropeller zwarte pet met wopropeller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts