dinsdag 31 mei 2016

Vivo pellet 80 hydro

Wanneer u voor maximaal rendement en comfort gaat dan kiest u voor de inbouw pelletkachel MCZ Vivo 80. Het rendement is ruim en de . Fitted with a pellet tank with a filling system that can be positioned either at the front or on the side. Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel als inbouw of inzet model, en ook nog met cv -aansluiting bent u bij dit model aan het jusite adres.


Deze pelletkachel brengt maar lliefst 14kw het cv systeem in.

Overige kenmerken pelletkachel. De Vivo Hydro is een inbouw-CVpelletkachel. Mooi strak model, natuurlijk met het unieke ActiveSysteem van MCZ uitgerust. Dit cv-model is is geschikt voor 400.


Functioneel met een design uitstraling en een geweldig rendement. Met zijn strakke frame en omlijsting is dit een werkelijke eye catcher in uw . Een nieuwe generatie pellethaarden !

Met een vermogen van kW, zijn “Active System” en zijn vele mogelijkheden om de warme lucht te kanaliseren - zelfs naar andere ruimtes - mag de Vivo pellet terecht één van de veelzijdigste haarden van vandaag. Daarnaast oogt de kachel ook zeer strak omdat de ventilatiegaten zich niet in het front bevinden. De “ HYDRO ” modellen van MCZ zijn pelletkachels . Draadloos muurbedieningspaneel met touch screen in optie. Hallo, heb MCZ Vivo hydro geplaatst maar denk dat iets niet klopt!


Pellet inbouw Kw (Kw water). De opstartfase gaat prima ( wormwielsnelheid sec ) en daarna brand ie pelletbakje tot bijna aan de gloed leeg en dan komen er pas weer genoeg pellets om het vuur weer hoger te laten branden en dan weer van voren! Relax, met ingebouwde thermostaat.


Wasserführendes Gerät mit einer Leistung von bis zu 1kW. Bekijk hem nu en vraag om vrijblijvend advies. Wij doen u graag een aanbieding! Alutec combustion chamber with cladding.


Inhoud pelletreservoir, L. Maatvoering HxBx 890x730x6mm. If particularly delicate objects are present, such as furniture, curtains or sofas, increase the stove clearance accordingly. If the floor is made of woo it is recommended to fit a floor protection sheet in compliance with the Standards in force in the country of installation.

Hourly consumption at min: 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts