donderdag 26 mei 2016

Remeha avanta storing e9

Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Het probleem is opgelost. Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost! Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv- ketel, raden wij u aan een eenmalige cv-ketel APK uit te laten voeren. Hiermee geeft de cv-ketel de vergrendeling weer.


Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv-ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt.

Controleer op eventuele waterlekkages. Vul de CV-installatie met schoon leidingwater. Geadviseerde waterdruk tussen en bar. Ontlucht de CV- installatie.


Net de warme douche opgestart en binnen een halve minuut koud water. Eerst ketel bijgevuld tot 1. Daarna de ketel geopent. Dat betekent dat de waterdruk minder dan 0. In de handleiding staat dat de waterdrukschakelaar mogelijk .

Vervanging avanta voor calenta. Remeha Aventa ketel geeft Estoring. ESTORING KOMT MET REGELMAAT TERUG ALS WIJ WARM WATER TAPPEN. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Waarschijnlijk is de oorzaak de automaat van de ketel.


Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Slechte installateur geweest. Wanneer u een afspraak gaat maken meld dan dat uw CV-ketel storingscode Eweergeeft.


De Avanta is een HR gaswandketel bestemd voor centrale verwarming en. Indien een van de bovenstaande storingscodes wordt weergegeven, moet de waterdruk gecontroleerd worden. Ga hiervoor als volgt te.


Sinds gister middag hebben wij ook de Toon hangen. Geen water in de ketel . Maar ik kom het volgende probleem tegen. Als ik de Toon instel op, zeg, gra. EOngewenste vlamvorming.


EVentilator problemen. De Gebruikershandleiding, Gebruikersinstructiekaart en .

Deze klant werd geholpen door Loodgieter. Meer informatie over deze loodgieter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts