donderdag 26 mei 2016

American day kruisland

Eerste zondag van Juli in Kruisland. Met live muziek, dj, bands, demonstraties,. Een jaarlijks evenement waar veel bezoekers uit.


Het organiserend comité . Zeker voor een eerste editie mag dit evenement gerust . American Day in Kruisland.

Geef een reactie Reactie annuleren. Stuur mij een e-mail als er . Ook is er voor de kleintjes volop entertainment. Maar ook voor de overige gasten is er entertainment op de Markt.


Dit is een voorbeeld van een event. Organiseer je regelmatig events en zou je deze bij een groter publiek onder de aandacht willen brengen? Deze functionaliteit is . De terrassen zaten in de middag bomvol.

Wil je een agendapunt toevoegen? Dat kan simpel en snel in dit formulier. Omdat we vele duizenden agendapunten per jaar krijgen, verzoeken we je deze niet te mailen maar zelf de plaatsen! De agenda wordt gebruikt voor de krantenrubriek West-Point met 190. Live muziek van The Hotdogs.


Diverse kramen en terrasjes. Kinderattracties en demonstraties. Steenbergen american day Kruisland met peter de Koning N257TV. Terinzagelegging beschikking.


Entertainment programma en markt aanwezig. Volop drank, hamburgers en gezelligheid. Dit evenement is al voorbij. Kruisland heeft een zebrapad dankzij inzet Edwin Maas N257TV Een heugelijk feit viel Kruisland weer ten deel: een nieuw Zebra-pad.


Hieronder enkele links wat er zoal te doen is in Nederland en . Zeventien paarden gered bij grote brand in stal Kruisland. Kruisland veel pakeer overlast door bouwwerkzaamheden eigenaar beloof beterschap. Download MUSICA MP3XD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts