donderdag 5 mei 2016

Cv ketel test consumentenbond 2016

Atag en Remeha leveren volgens de Consumentenbond de beste cv -toestellen in hun tapwaterklasse. Wil je je ketel vervangen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, want voor slechts € 35- incl. BTW vervangen wij je huidige HR - ketel voor deze Vaillant.


Remeha Tzerra M39c Plus We sluiten deze rij met de nummer uit de lijst van de Consumentenbond test. Wij helpen je met het vinden van een geschikte en energiezuinige cv - ketel.

Deze Testinformatie is ook los te koop, zonder abonnement. Elk jaar testen wij cv - ketels van verschillende merken. Zowel CW CWen CW-modellen. We kijken naar het rendement van de cv - ketels.


Dit laat zien hoe energiezuinig de modellen zijn. Ook testen we het comfort. De testresultaten vullen we aan met informatie over levensduur, betrouwbaarheid en tevredenheid uit een . Het gaat om het type i36EC.

De Remeha is €5goedkoper dan de Atag in. Het is een CWcombiketel, met een jaarrendement op warm water van bijna. Binnen minuten is een bad van 1liter vol.


De Consumentenbond test normaliter jaarlijks diverse CV ketels van verschillende merken. De meest recente CV ketel test werd in . Maar ook wordt er gekeken naar zaken als duurzaamheid en de prijs. De Cv - ketel die het beste scoort op alle vlakken krijgt uiteindelijk de beste boordeling en wordt verkozen tot de beste Cv - ketel van dat jaar.


Met een als eindcijfer de terechte. Voor de beste cv - ketel test heeft de Consumentenbond haar internetpanel bestaand uit 6. Hen is gevraagd naar de . Voor informatie op merkniveau over levensduur, betrouwbaarheid en tevredenheid heeft de . Cv ketels zijn een grote kostenpost. Hierbij wordt gelet op o. Dan wil je uiteraard weten welke de beste is.


Je zoekt de beste CV - ketel omdat je waar voor je geld wilt? Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond. Het enige nadeeltje is dat het warme water af en toe iets te heet is.


Dit blijkt uit een test van de Consumentenbond , die van cv - ketels getest hoe efficiënt ze de woning verwarmen en warm water leveren.

Hoewel alle ketels in de . Deze cv - ketel scoort erg hoog op energiezuinigheid bij verwarming, namelijk een 4. Bovendien is ook het merk Remeha als hoogste gewaardeerd . Bij het testen van ketels wordt onder andere gekeken naar het rendement van een ketel, hoe energiezuinig de ketel is , het comfort dat een ketel kan leveren en de prijs-kwaliteit verhouding. Bij comfort kunt u denken . De Nederlandse Consumentenbond test door middel van een onafhankelijk onderzoek jaarlijks een aantal cv - ketels. Dit jaar werden cv - ketels onder de loep genomen.


In de test wordt onder meer gelet op: bedieningsgemak, prestaties en energieverbruik. Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe i-Serie. Deze bepalen voor een belangrijk deel het testoordeel van de.


De beste cv - ketel van Nederland. ATAG i-Serie, bij introductie al dé winnaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts