dinsdag 3 mei 2016

Floor heating garantie

Betaling à contant na oplevering aan de monteurs of na nader overeen te komen. Kwetsbare plekken dienen door de klant te worden beschermd of verwijderd (b.v deuren, kozijnen, afgewerkte muren, keukenkasten). Na het monteren van de vloerverwarming werkzaamheden word u een garantie certificaat en gebruiksaanwijzing overhandigd.


Vloerverwarming wordt voornamelijk toegepast onder stenen . Spiegelverwarming: jaar.

Haceka guarantees your underfloor heating. Click here for the guarantee. Buiten deze garantie vallen defecten welke veroorzaakt zijn door: Chemical influences, transport. The use of components or accessories that are not applicable or suitable in combination with electric floor heating systems. Op producten van e- HEAT wordt een garantie van jaar gegeven op de elektrotechnische werking.


Bovendien kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies over de montage van uw producten. Onze verkoopmedewerkers hebben jarenlange ervaring in allerhande vloerverwarmingssystemen en zij kunnen u een en . Veiligheidscode Captcha image.

De MAGNUM Mat of MAGNUM Cable heeft een levenslange garantie termijn, geldig zolang de originele vloerbedekking (tegels, laminaat, hout etc) aanwezig is. De condities en voorwaarden . MAGNUM Heating is een zelfstandige Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Wij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor. Vanwege het vertrouwen in onze producten krijgt u een levenslange garantie op de producten van Quality Heating. Bij iedere vloerverwarming systeem ontvangt de klant een gratis Quick Heat floor primer met een bijgeleverde roller.


FLOORHEATing waarom elektrische vloerverwarming? Het juiste systeem voor elke toepassing. Zelfregelende technologie. Pro-programma en totalcare- garantie. Under Floor Heating (UFH).


Het is mogelijk om Heywood Vloeren op vloerverwarming te leggen. U dient dan wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Voor alle garantie geldt dat bij: onbedoeld of ondeskundig gebruik, blootstelling aan extreme omstandigheden, reparaties of reparatiepogingen door niet JK geautoriseerde personen, de garantie komt te vervallen. Bovendien is het systeem volgens de geldende voorschriften getest op een goede werking en op veiligheid.


Daarvoor zijn de systemen steekproefsgewijs gecontroleerd.

De garantietermijn bedraagt zestig maanden, die ingaat bij aankoop van het product. De fabrikant geeft een garantie voor jaar. Deze garantie omvat niet voorwerkzaamheden of de vernieuwing van vloerbedekkingen. De installatie moet worden uitgevoerd door een erkend installateur, onder naleving van de geldende normen en voorschriften als bijv. Question: Is it possible to have electric floor heating as the main heating system for the whole house?


Electric floor heating is a completely standard way of economically and ecologically heating buildings. We will be happy to provide a price quotation for your project. Gemiddeld brengt een mens een groot deel van zijn tijd binnen door. Een slecht binnenklimaat is één van de meest voorkomende oorzaken van een slechte gezondheid.


Het binnenklimaat heeft dus een belangrijke invloed op onze gezondhei negatief, maar ook positief. Een gezond binnenklimaat zorgt namelijk voor . Van technische documentatie en installatie-instructies tot garanties en de nieuwste Pergo-brochures. U vindt het document dat u nodig hebt in onze uitgebreide database.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts