dinsdag 3 mei 2016

Gimeg kachel gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Rolkachel infrarood – Chauffage mobile infrarouge. Gasheizung Mobil infrarot – Mobile gasheater infrared. Mobiele gaskachel voor het verwarmen van de voortent of schuur.


De gaskachel is modern vormgegeven en beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken.

Met de batterijonsteking was het nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen, eenmaal aan beschikt u over een traploosverstelbare infrarood kachel met een . Obelink instructions Infrared Mobile Heater ALP189. Instructie bij niet of slecht branden van gasproducten. Raadpleeg altijd eerst de handleiding van het product. Belangrijk voordat u een gasproduct . INFRAROOD ROLKACHEL LARGE.


Voorraad status: Uitverkocht, zie vervangend model hier. De kachel is makkelijk en veilig in gebruik dankzij de piëzo ontsteking.

Bekijk ons aanbod en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen. Mijn gaskachel gaat niet meer aan. Eerder heb ik de thermostaat al meer in de waakvlam moeten drukken waarna alles weer prima functioneerde, maar nu lijkt dat ook niet te werken.


Laat de kachel één keer in de twee jaar controleren door een erkend bedrijf. Onze gaskachel ( rolkachel ) voor in de voortent heeft kuren. Ik neig er naar deze kachel te vervangen voor een Zibro, maar wil voordat ik dat doe nog wel proberen . Klik hier voor de handleiding. Deze kachel is geschikt voor uw.


De mobiele kachel heeft een piëzo- ontsteking en is uitgerust met een omvalbeveiliging, thermo-elektrische beveiliging,. Voor iedereen een voordeel. Compacte mobiele infrarood gaskachel. Gimeg rolkachel infrarood klein zwart. Model infrarood rolkachel werkzaam op flessen gas mbar.


De mobiele kachel heeft een piëzo-ontsteking en is uitgerust met een omvalbeveiliging, thermo-elektrische beveiliging, zuurstofgebrek beveiliging en een rooster wat er voor zorgt dat er niet direct fysiek contact mogelijk is met de warmtebron. Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en in gebruik. Gebruik deze kachel nooit in de onmiddellijke nabijheid van een ba een douche of een zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts