woensdag 11 mei 2016

Haardscherm op maat

Het komt vaak voor dat een standaard model niet goed past voor een open haard. Dan is het prettig als er een scherm op maat gemaakt kan worden. In de werkplaats van Lasbedrijf Benedict in het Brabantse Hoeven worden vonkenschermen op maat en in diverse uitvoeringen gemaakt.


U kunt met ons overleggen over uw . We maken ook haardschermen op maat in zwart of antraciet staal of in glas of RVS. Rekent u op een prijs van ongeveer 2.

Wilt u een exacte prijs? Vraag dan om een offerte. Lasbedrijf benedict maakt haardschermen op maat en in verschillende uitvoeringen o. Een frontscherm, een hoekscherm, een driedelig scherm, een gebogen scherm of een hangend scherm. Haardscherm op maat , strak.


Het afgebeelde scherm ( 75x75cm, zonder ornamenten, geen zijdeuren) is €17-. De prijs is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid materiaal en de complexiteit van het scherm. Kuijt Kachels en haarden webshop.

Smederij: reparatie kachels, kacheldeuren. Onderhoudsartikelen: hittebestendige lijm, kit. Daarnaast bestaan er ook decoratieve haardschermen of zomer haardschermen. Deze dienen slechts om de haardopening te verfraaien en daar speelt de maat van het haardscherm uiteraard geen rol.


Hoe groot een haardscherm moet zijn om uw tapijt, vloer en levende have te beschermen hangt af van vier zaken:. Open haarden zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Voor meer informatie over haardschermen die wij maken kunt u kijken op . Wij hebben open haard gordijnen, metalen gordijnen, vonkenschermen op maat aan. Alle open haard onderdelen kan u bij ons vinden. Maar in onze werkplaats kunnen wij metalen vonkenschermen op maat voor u maken.


De maatvoering en het model kunnen in overleg met u bepaald worden. In onze showroom staan meerdere modellen die u kunnen inspireren. Vuurvast glas Schott Robax, dikte mm voor vervanging van kachelruitjes op maat voor u gesneden. Stevig op maat gemaakt haardscherm , eventueel enkel nog een likje extra zwarte verf geven.


Open stoken op hout is geweldig en heeft veel charme. Wegspringende vonken van harsrijk hout kunnen echter wel eens voor onverwachte . Dit haardscherm is op maat en in opdracht gemaakt. Het is persoonlijk gemaakt door de initialen op het stalen scherm.

Een vonkenscherm is een handig veiligheidsmiddel. Bij het stoken met spetterend hout of als u tijdens het stoken de open haard. Welkom bij KachelsZo voor uw vonkenscherm of haardscherm. Gedetailleerde omschrijving: Graag ontvang ik een offerte voor een haardscherm op maat voor onze openhaard.


Het haardscherm wordt op de door u gewenste maten gemaakt. Vonkenscherm Glasplaat Front kachel. De deuren worden gescharnierd.


De genoemde prijs geldt voor een haardscherm met afmetingen om en nabij: Deur 1: (BxH) = 25x60. Opvouwbaar zijpanelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts