woensdag 4 mei 2016

Ditra mat plaatsen

Bij eventuele barsten en vervormingen. De matten worden met de naden tegen elkaar gelegd. Als ik u goed versta zou ik de chape 23mm lager moeten leggen tov het afgewerkt vloerpeil als ik een ditra mat zou plaatsen.


Betreft de lijm , raad men mij omnicol pl aan en niet diegene die jij voorsteld. Is die lijm ook goed , en moet de ditramat geweld worden of kan dit ook zonder wel geplaatst worden ?

Mogelijk een domme vraag, maar ik waag het er op. Ik heb voor het betegelen van de badkamer (op OSB platen) Ditra matten gekocht. Er is mij verteld dat ik deze moet vastlijmen met tegellijm.


De Ditra mat is aan de ene zijde afgewerkt met een vlies en aan de andere zijde allemaal zeskanten. RUpqSzzGolc Vergelijkbaar jul. It is important to use a very good quality polymer modified.


Schlüter - DITRA 25: Die Verarbeitung - Duration: 7:28.

In het systeem met DITRA - mat : De ondergronden moeten schoon, stevig, stabiel en voldoende vlak zijn. Cementdekvloer: Het dekvloeroppervlak moet zo ver zijn uitgehar dat begaan en het uitvoeren van werkzaamheden zonder be- schadiging mogelijk is. Bewegingsvoegen in de dekvloer moeten in de bedekking . Deze speciale vloeibedmortel is ontwikkeld om het verlijmen van tegels op de Ditra - mat gemakkelijker te maken.


Het vloeiende karakter van de lijm zorgt ervoor dat de zwaluwstaartvormige vierkantjes in de Ditra - mat zonder extra inspanning worden gevuld. DITRA LIJM is geschikt voor het maken van tegelwerk op . Vochtigheidsbelastingsklasse volgens abP: - Balsook A en C. Multifunctionele mat ontkoppeling, afdichting, dampdruknivellering. Verlijm deze mat op de primer die u voorheen hebt aangebracht (na droging ervan) en gebruik daarvoor de KTF flex lijm om deze Ditra mat erop te verlijmen en nadien met de zelfde KTF flexlijm uw tegels op de Ditra mat te lijmen. Na plaatsing tegels en uitharding vloerlijm, de tegels opvoegen met flexibel voegsel . I usually use a mat product , , „. Schluter Ditra ontkoppelingsmat m² online kopen of prijs weten?


I prefer not to be bothered with liquid products in this instance. Figure 22) In my opinion, the best available crack isolation membrane is Ditra from Schluter Systems. Ditra provides for more lateral movement between the tile field and the . Aan de bovenzijde van de mat verankert de tegellijm zich in de slechts mm opengewerkte kwadratisch verdiepte reliëfs.

Samenvatting van de functies:. Door deze geringe diepte is ook hier slechts weinig lijm nodig. Daarnaast is de mat verregaand bestand tegen de inwerking van waterige oplossingen, zouten, zuren en alcaliën, en tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts