vrijdag 13 mei 2016

Toplijst lambrisering

Deze lijst is prima toe te passen om een lambrisering van te werken. De lijsten zijn behandeld met lagen water gedragen grondverf, tussen de lagen zijn ze geschuurd. Maten zijn in millimeters, prijzen zijn per stekkende meter en excl.


De Deurenexpress levert onder andere lambriseringen van CanDo en SKANTRAE , zo hebben wij de lambrisering van het type Kiel in ons assortiment. Deze houten lambrisering is afgewerkt met witte grondwerf en daardoor direct af te lakken.

TOPLIJST LAMBRISERING MODERN MDF VOCHTWEREND GEGROND. Beperkte of geen voorraad. De panelen zijn al kant en klaar en door middel van de meegeleverde tussenlijsten aan elkaar te koppelen, zijn er geen naden te zien. Voor het bevestigen en afwerken van de lambrisering panelen gebruikt u een plint en een toplijst , . Met de lambrisering Kiel kunt u een maximale hoogte bereiken van 1cm.


De lambrisering Kiel met zijn facetprofiel sluit . Hoogte inclusief toplijst en plint Kiel 1cm.

Goedkope mdf vochtwerende lambrisering toplijst van de Plintenstunter. Pakket B Bestaande uit: Onder- en bovendorpel. Verkrijgbaar in lengtes van 2. Plamuur eventuele schroefgaten in de plinten dicht. Maak de kier tussen muur en toplijst dicht met behulp van acrylaatkit. Zet de lambrisering in de grondverf.


Skantrae lambrisering en lijstwerk van hoogwaardige kwaliteit. Skantrae heeft een prachtige collectie lambrisering in diverse woonstijlen en perfect passend bij de Skantrae binnendeuren. Uiteraard zijn de lambriseringen van Skantrae voorzien van het FSC. Toplijst SKD voor lambrisering van Skantrae Toplijst type SKD 60. Koop of Verkoop lambrisering op Marktplaats.


Deze kunnen naar wens samengesteld worden. Zo kan je lambrisering strak en modern houden, zoals te zien op de foto hieronder. Een strakke plint, rechte planchetten en een eenvoudige toplijst , zorgen voor een modernere indruk. Lijm een beginlijst vast in de hoek en druk het eerste lambrisering paneel in de groef.


Lijm een tussenstijl tegen de muur en plaats het volgende paneel.

Duw als laatste de toplijst op zijn plek. Lambrisering panelen benodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts