maandag 30 mei 2016

Brocante potkachel

Koop of Verkoop kachel op Marktplaats. Vind brocante kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Brocante - het Oude stoofkachel op gas! Lekker groot model, uiteraard in zwart.


Compleet met glaasje, gasregulateur en pijpleiding.

Geschikt voor afvoerpijp 1rond. In gave originele verpakking, inclusief handleiding, en. Vind antieke potkachel op Marktplaats. Deze pin is ontdekt door Suzi Ward. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Wit brocante kacheltje AukgAaf! Dan ben je bij Auk gAaf! Leuk met onze andere brocante spulletjes.

Afmeting: x 60(hoogte) cm. Dit kacheltje is verkocht! Afhalen of verzending met Kiala. In goede staat verkerend wafelijzer voor potkachel. Op de veiling van deze week: Gietijzeren pers met handvat, voor boekbinder of typograaf, 19e eeuw.


U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Inbouwhaard met potkachel. De houten kapschuur dankt zijn nostalgische uitstraling aan het gebruik van Lariks schaaldelen in combinatie met oud Hollandse pannen. Deze schuur is in verschillende maten te realiseren.


Heeft u liever een andere indeling of houtsoort? Voorzien van koperwerk die moet opgekuist wordenAange. Heel mooi en sfeervol is deze gietijzeren potkachel.


De pootjes zijn afgebroken, maar is absoluut niet storend. Deze Van Opstal Windsor gaskachel is een kachel die functionele en sfeervolle warmte biedt met een nostalgische uitstraling. De Windsor is een degelijke kachel van gietijzer en oersterk. De kachel is voorzien van thermostaat, . De landelijke sfeer zelf proeven?


Kom dan zeker langs in onze woonwinkel.

Schrijf je dan wél in voor onze mailing, zodat je op tijd een herinnering ontvangt als we weer iets leuks organiseren. This Pin was discovered by m. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts