dinsdag 22 juli 2014

Handleiding waterontharder

Download de handleidingen van de Aqua Service waterverzachters of ontkalkers. De gebruiksaanwijzingen van AS 10 AS 14 AS 18 AS 22 Ecolo. De waterontharders die genoemd worden in deze handleiding zijn zowel geschikt voor particulier als klein zakelijk gebruik.


Controleer of alles aanwezig is. Installatie Handleiding.

Deze installatiegids zit bijgevoegd bij alle delta simplex toestellen. Uw waterontharder verwijdert de mineralen, die de hardheid van het water veroorzaken en voor zover aanwezig kleine hoeveelheden opgelost ijzer. De ontharder is niet gemaakt om grote hoeveelheden ijzer, zuren, geuren of bijsmaken te verwijderen. Lees deze handleiding eerst aandachtig, alvorens tot gebruik van de ontharder over te gaan. Zorg er tevens voor dat bij verkoop of overdracht van de machine de handleiding bij de ontharder blijft, zodat de nieuwe gebruiker op de hoogte kan worden . Veilige en doeltreffende manier om een waterontharder te installeren.


Plaats het systeem niet buiten.

De video is onderdeel van. Wanneer het ontharde water wordt gebruikt als toevoer voor een heet water of stoomapparaat dient een keerklep geïnstalleerd te worden. Dit om te voorkomen dat heet water terug het systeem in loopt en het apparaat kan beschadigen. Het wordt aanbevolen om de installatie in de buurt. Een waterontharder is goed voor de besparing.


Onderhoudinstructie waterontharders. Met haar internationale netwerk van meer dan 2. STAR er zelf ook resoluut voor om een volledig assortiment doeltreffende waterbehandelings- en onthardingsoplossingen te produceren en te verdelen, waarbij ook telkens de nodige . Op alle NorthStar waterontharders zit drie jaar fabrieksgarantie. Waterontharder regenereren lees de gebruiksaanwijzing, het is makkelijk en snel zelf te doen.


Wanneer u gebruik gaat maken van jaarlijks onderhoud dan krijgt u tien jaar garantie op uurloon, voorrijkosten en onderdelen. Zie voor meer informatie over onderhoud ook in de bijlage van deze handleiding. In de handleiding treft u verder aanbevelingen . Kleine achtergebleven onderdelen kunnen storingen teweeg brengen.


Deze waterontharder moet correct worden geïnstalleerd volgens de bijhorende instructies en dit voor de eerste ingebruikname.

Voor uw veilighei moet de informatie in deze handleiding. In deze handleiding vindt u richtlijnen omtrent het gebruik en onderhoud van uw waterverzachter. Werking van een waterontharder. Alle Aqua-O-Matic toestellen werken volgens het principe van ionenuitwisseling.


Schematische voorstelling: Bij ontharding van water zijn in eerst . Als u de handleiding van de waterontharder kwijt bent of u vindt het moeilijk om de waterontharder in te stellen, vraag dan telefonische hulp bij de leverancier van uw waterontharder. Een laatste suggestie: het is onwaarschijnlijk maar u weet maar nooit. Vrijwel iedere waterontharder is voorzien van een bypass.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts