woensdag 30 juli 2014

Op is op blokker

Blokker is dé huishoudspecialist van Nederland. Bij ons vind je altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt persoonlijke en attente service, en wanneer gewenst, advies van onze medewerkers. Daar staan we voor, al meer dan 1jaar.


De reden dat pepper bestaansrecht heeft is dat er echte aanbiedingen worden geplaatst, als we gewoon folders droppen met aanbiedingen kunnen we net zo goed niet op pepper kijken en een willekeurige foldersite bezoeken.

Gratis verzending vanaf €en altijd gratis ophalen in een vestiging naar keuze ( bestellen vanaf €15). Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard - of achteraf met AfterPay. Op is op dagen van september tot oktober: Senseo switch €of twist €met gratis melkopschuimer. Brabantia flat top liter voor euro . Op=Op Voordeelshop uit Peize neemt de huurcontracten van de winkelpanden over, zo werd vrijdag bekendgemaakt.


Op=Op is een discounter in persoonlijke verzorgings- en huishoudproducten. Die drogisterijketen wil hiermee snel een landelijke dekking krijgen.

We gaan deze panden doorverhuren omdat we contractueel vastzitten aan de panden, . Shop altijd met korting! Medewekers waren deze week drukdoende met de inrichting van de zaak. Begin oktober zouden de eerste omgebouwde winkels hun deuren moeten openen. Tijdens Dolle Dagen zijn er speciaal ingekochte producten, extra aanbiedingen op topproducten en kortingen op productgroepen in de . De OP=OP Voordeelshop is bekend van hun . Op dit moment is er nog uitverkoop. In het najaar verandert de . Hij was de grootvader van de latere bestuursvoorzitter Jaap Blokker.


We hóéven niet meer naar de winkel, we kíézen ervoor. Allemaal in de strijd om de klant. Verplaatst uit het Centraal Aanbiedingen topic. Maandag korting op alle op= op artikelen bij de Blokker. Daarnaast is het ook nog eens drie halen twee betalen.


Onder andere een Philips soundbar voor €3- en een Dolce Gusto voor €2- Is wel even de moeite waard om te kijken :). En een beetje met Marskramer.

Het overgrote deel van het roemruchte detailhandelsconcern staat sinds vandaag in de etalage. Bij zusterbedrijf Marskramer, dat verdergaat als franchiseformule, gaan nog eens honderd eigen winkels dicht. De onderneming liet daarnaast weten dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts