maandag 21 juli 2014

Jotul f163 marktplaats

Koop of Verkoop jotul op Marktplaats. De Jøtul F 1maakt deel uit van de F 160-serie, die zes varianten telt met of zonder zijruiten en gietijzeren voetstukken en met verschillende pootlengtes. De Jøtul F 1blinkt uit door zijn grote zijruiten en drie stevige poten die de kachel een natuurlijke, moderne uitstraling geven.


Er zijn verschillende afwerkingsopties en . Vermogen (kw) hoogte (cm) 9breedte (cm) diepte (cm) 4bovenaansluiting ja achteraansluiting ja diameter rookgasafvoer 150. Deze houtkachel van jotul staat bekend vanwege zijn mooie nostalgische uiterlijk en werking. Zo goed als nieuw: jotul 1de jøtul f1is een compacte houtkachel met een unieke uitstraling. Zeer goede gietijzeren houtkachel van jotul, even opstoken en hij houdt het huis gedurende lange tijd warm. Uit partij overname jotul f 1houtkachel kw nominaal vermogen de jotul f1is een compacte houtkachel met een unieke uitstraling.


Door de opvallend vorm kan deze kachel uitstekend aan een lange. Ook van deze adverteerder. In onze sfeervolle showroom vindt u een grote collectie jotul houtkachels. Te koop gazen rooster om in jøtul allesbrander te zetten waardoor je de deur kan open laten. Wij gebruiken het rooster te.


Jøtul f 1cb de jøtul f1is een compacte houtkachel met een unieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts