maandag 21 juli 2014

Flexcon expansievat

Zowel het stalen vat als het membraan zijn van topkwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Ze voldoen dan ook ruimschoots aan alle Europese normen en zijn voorzien van CE markering. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geschikt voor anti-vries toevoegingen op basis van flycol tot een verhouding van. De geringe permeabiliteit van het membraan verhindert het weglekken van de voorduk. Er is geen kans op corrosie op de klemrand doordat de vathelften vóór assemblage uitwendig gecoat worden. Flamco CV Expansievat Flexcon 25-1.


Een Flexcon 1 bar expansievat is geschikt voor gebruik in CV- en koelinstallaties. Bestaat uit HSS staal, perfect beschermd en afgewerkt met een glanzende epoxy poedercoating. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief de eventuele verzendkosten. Correct en snel geleverd.


Flexcon expansievaten voldoen ruimschoots aan de Europese richtlijnen, en zijn daarom voorzien van CE markering.

Gedegen technische ondersteuning. C, buitendraa uitwendige buisdiameter expansie-aa 26. Het expansievat zorgt voor een gelijkmatige druk in je cv-systeem. Inhoud liter , voorduk bar. Cv Ketel toebehoren: Laagste totaalprijs, ruime keuze in verwarming, onderdelen.


Maar een goede naam alléén is niet genoeg om al tientallen jaren succesvol te zijn op een concurrerende markt. Daar is veel meer voor nodig. Het Flexcon vat is de optelsom van een aantal overtuigende voordelen. Maar een goede merknaam alléén is niet genoeg om al tientallen jaren succesvol te zijn op een concurrerende markt. Voor 17:uur bestel vrijdag januari in huis.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Hoe lang gaat nu eigenlijk een expansievat in een woning mee? Maar die levensduur is afhankelijk van de soort installatie en het stookgedrag. Heb je vloerverwarming en een warmtepomp, dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts