dinsdag 29 juli 2014

Ofyr hanos

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel en een echte blikvanger op uw terras. Dankzij de eenvoudige, klassieke lijnen is de OFYR praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving. Dé nieuwe manier van outdoor kokengrillen!


Deze vuurschaal staat niet alleen mooi op het terras, maar fungeert tevens als efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal.

Hierop kan er voor personen op gekookt worden. De vuurschaal heeft een brede, platte rand die. Vandaag tot uur kunt u weer terecht bij de HANOS in Apeldoorn.


Voor Inspiratie, tips en trucs op het gebied van BBQ. En uiteraard komen de mosselen ook breed aanbod. Een nieuwe manier om buiten te koken en gasten te ontvangenOFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid , warmte, eten en vriendschap. Met zijn 1kilo en strakke design haal je een echte blikvanger in huis.


Of eigenlijk: op je terras.

Bij een traditionele vuurkorf verdwijnt de meeste hitte in . HANOS levert als groothandel vergaande service en foo non-food en veel versproducten aan ondernemers uit de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. Inrichting, interieur en identiteit voor de gastvrijheidsbranche. Gezien de enorme belangstelling voor de OFYR in binnen- en buitenland willen we een fijnmazig netwerk van distributeurs opzetten die enerzijds de professionele markt bedienen en anderzijds de particuliere markt bedienen. Zo zijn we in Nederland voor de Horeca recent een samenwerking met Hanos aangegaan.


Exclusieve barbecue voor liefhebbers van buitenkoken. Bestel hem bij op Vuurkorfwinkel. Door invoering van de gegevens en de. Instant Glass Freezer, 3x ijsschaafmachine, 3x Ofyr barbecue, 3x loungeset, 16x . OFYR barbecue and fire basket - The Art Of Outdoor CookingLuxury For Men.


Vraag gemakkelijk en vrijblijvend online een offerte aan voor dit product en wij sturen je binnen uur een offerte op maat. Heb je een vraag over dit model? Bijvoorbeeld in welke stofferingen, kleuren of afmetingen dit product . HANOS Internationale Horeca Groothandel neemt de Nederlandse vestigingen van ISPC in Breda en Utrecht over. HANOS heeft daarover overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van ISPC.


Met deze uitbreiding realiseert HANOS een uitbreiding van het aantal vestigingen naar groothandels.

Vanuit het midden straalt de warmte uit, waardoor de kookplaat. Een mens moet wat te wensen houden. Wil jij mij helpen met het realiseren van onze omnichannel strategie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts