dinsdag 15 juli 2014

Gietijzer gg25

Vergelijkbaar met, Meehanite GD250. Chemische samenstelling, Mechanische eigenschappen. Si, - 9 Rm, 1- 275. Biedt een goede combinatie tussen sterkte en slijtvasthei terwijl het nog steeds goed te bewerken is.


Gietijzer Eigenschappen. Mecahnische eigenschappen.

Maatmetaal voert een uitgebreid programma staven, bussen en blokken in zowel lamellair als nodulair gietijzer. Met een voorraad van ca. GG3 op aanvraag, op aanvraag . Het wordt vervaardigd door omsmelting van ruw ijzer samen met cokes (kooks) en kalk in een koepeloven, inductieoven of trommeloven.


Vanwege de ruwheid van het oppervlak is het uiterlijk van een gietijzeren voorwerp . Naast de toepassing in gegoten semi-eindproducten wordt gietijzer tevens op de markt gebracht als halffabrikaat in de vorm van continu gegoten staven. MCB heeft goede levermogelijkheden in continu gegoten staven in o. GG: Meest toegepaste gietijzer.

Lamellair gietijzer met v. Er wordt geen warmte behandeling toegepast. GG30: Hogere slijtvastheid en strekgrens t. Thermisch te harden tot oppervlaktehardheid 50 . GG, bij nog goede bewerkbaarheid. Het gebruik van grijs of laminair gietijzer komt men tegen in de constructie van grote tandwielen met grote modulus.


Wanneer er een bepaalde vervorming nodig is, kiest men beter een ferritisch of perlito-ferritisch nodulair gietijzer. Nodulair gietijzer in alle kwaliteiten vlg. Veredeld nodulair gietijzer in alle kwal. Flens muurdoorvoer (FFM). Actuele status: leverbaar . Geschikt voor gassen, Ja.


Druktrap klasse flens, PN 16. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts