donderdag 24 juli 2014

Bosch hrc 30 geen warm water

Vorige week een servicemonteur laten komen, maar die kon niets onregelmatig vinden, het enige wat het volgens hem kon . Wie weet waaraan het kan liggen? De ketel slaat niet aan als er warm water wordt gevraagt. Ik heb een bosch HRC 26. De verwarming doet het wel goed.


En bij de schoorsteenveger functie.

NIEUWE CV KETEL dan kun je mijn mening zien over de bosch ketel. Moet vermoedelijk radiatoren ontluchten. Hoe kan ik waterpomp uitschakelen tijdens ontluchting?


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Nu heb ik wel warm water maar de verwarming beneden blijft koud. Ketel staat boven in het washok en in het washok wordt de radiator wel warm, in slaapkamers lauw. Zit genoeg water in en alles is goed ontlucht.


Wat kan het probleem zijn?

Er komt geen melding van een storing in het. Het toestel heeft geen waakvlam. Controle lamp branderbedrijf 3brandt( rood)Zo Nu en dan, is dat gewoon?


Cventilator toerental telaag ketel gaat niet aan en geeft geen warmwater. Deed het eerst geweldig, maar nu moet je de warme kraan bij herhaling op nieuw aanZetten om warm water te krijgen. Naverwarming Zonneboiler. Wijs de gebruiker erop dat hij zelf geen veranderingen of reparaties mag.


HRC Compact: compact hoog rendement combi- toestel;. Comfort warm water klasse. Heb je storing of sta je onder een koude douche? Gasstopkraan (gesloten).


Temperatuurregelaar warmwater (bij boileraansluiting). Je kan de boiler eventueel resetten. Soms werkt het ook met een warmtewissel.


Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht. Als je zelf niet weet hoe je de ketel moet resetten, blijf er . Het warme water kan hij pas leveren nadar de ketel is overgeschakeld naar warmwaterproductie. Hebt u een grote warmwatervraag ?

Technische gegevens HRC ,. Technische gegevens HRC Turbo. Bosch HRC Turbo Tower.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts