vrijdag 25 juli 2014

Bmw m4 prijs belgie

Vergelijk opties, prestaties, verbruik, CO² uitstoot. Vers van de pers: BMW Nederland communiceerde zojuist de nieuwprijs van de MSedan en MCoupé. KLEINER bedrag je dan in België of Nederland.


Prijzen nieuwe BMW wagens inclusief opties informatie. Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Occasies te koop: van diesel, break tot SUV.

De op 7stuks gelimiteerde BMW heeft in Duitsland een prijskaartje gekregen en die is niet mals te noemen. Met een reguliere MCoupé heb je al geen reden tot klagen,. Reken op een Belgische vanafprijs van meer dan 115.


De weg naar je favoriete circuit vind je bovendien moeiteloos dankzij het GPS- systeem, terwijl een hoogwaardige hifi en een airco toch nog voor het nodige comfort aan boord zorgen. Nieuwprijzen en specificaties van een nieuwe BMW. Een smak geld waarvoor je veel ander goed kan kopen.


BMW maakt de prijs van de nieuwe MCS bekend. Toevoegen aan favorieten.

Kies voor BMW verhuur via Auto Europe! Boek een luxe auto in Europa, of maak. Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie. Voor een gezinsuitje biedt de BMW Xde . Snel is hij in elk geval, wat had je gedacht? Van naar 1in nog geen vier seconden.


Wel weten we dat er niet meer dan naar naar Nederland komen. Een prijs wordt later beken maar zeg nou zelf: dit wil je toch graag in je garage hebben, ook al weet je zeker dat de prijs ver boven de ton uitkomt? BMW M thema kunnen ontdekken. In België is de basisprijs voor de M€77.


Die personalisatie-afdeling. Bij onze noorderburen viel een plus te noteren, in België een min (en min sinds het begin van het jaar). Affligem - Prijs is incl. BMW Reeks Coupé_old M(2d) 431pk.


De Mercedes heeft in België , dankzij de liter Veen fiscaal vermogen van pk, waar de BMW het bij houdt. Ik vind dat ronduit belachelijk. Toch kan het altijd een tikkeltje gaver zonder dat je het karakter van de auto veranderd en wie kan dat beter dan BMW zelf?

De afgebeelde wagens met optionele uitrusting .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts