vrijdag 11 juli 2014

Full tower behuizing

CES: Nieuwe Level Extreme Gaming full - tower behuizing bij Thermaltake. Thermaltake presenteert de Level full - tower behuizing , de opvolger van de Level 10. De nieuwe Level is gemaakt van aluminium en heeft drie compartimenten voor maximale koeling en benutting van de ruimte.


The SPITZER is een full - tower pc gamer behuizing met genoeg ruimte voor schijven, uitbreidings slots voor de installatie….

De behuizing is voorzien van externe 5. Het voordeurpaneel is sp. Populaire specificaties. Wat voor soort vorm en grootte heeft de behuizing.


De Form Factor wordt gebruikt om de fysieke specificaties van het moederbord aan te geven, bijvoorbeeld de grootte, locatie van de gaten voor het bevestigen ervan of het aantal . ATX, EATX, Micro-ATX, Mini-ITX. Goedkoopste Fractal Design Define RZwart.

Koop of Verkoop tower op Marktplaats. Ook voor andere hardware het juiste adres. Bekijk het ruime assortiment. Full - tower behuizing kopen voor uw PC. Bij het in elkaar zetten van een PC, is de type behuizing bepalend voor welk type moederbord erin past, hoeveel uitbreidings sloten er beschikbaar zijn en hoeveel harde schijven je kan plaatsen.


Aanbiedingen: Tweedekans Computer behuizingen. CORSAIR Full Tower ATX Graphite 780T (White) behuizing. In onze webshop vind U de grootste keuze van computer behuizingen , van bigtower tot HTPC. Bestel uw nieuwe kast online en laat deze gemakkelijk thuis leveren of kom hem afhalen in Beerse.


Diverse merken, acties en aanbiedingen ☑ Veilig Bestellen ☞ Snelle levering. HD Audio, 2x 120mm Enermax Vegas, 1x 120mm Twister Bearing, 493mm x 215mm x 516mm. Ervaar de volgende generatie behuizing -design.


Thermaltake heeft een nieuw concept voor meer veelzijdigheid en aanpassingsvermogen voor een speciale configuratie geïntroduceerd. De drie zijpanelen zijn voorzien van scharnieren en 4mm gehard glas. StarTech zelfklevende voetjes voor PC Behuizing.


Antec Nine Hundred rood.

Be Quiet Silent Base 8zilver. De Zalman Xis een full - tower behuizing met RGB verlichting en een uitstekende hardware compatibiliteit. De Crystal 570X RGB van Corsair is een Midi Tower met plaats voor een ATX voeding. Tijdelijk niet beschikbaar ( indicatief werkdagen).


Voeg toe aan vergelijking. Cooler Master SE, Cosmos. Ondersteunde vormfactoren stroomvoorziening: ATX. Aantal geïntstalleerde ventilators voorkant: 2x 1mm, Geïnstalleerde ventilators achterkant: 1x .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts