maandag 7 juli 2014

Jerrycan met kraan

Een jerrycan met kraantje. Voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje voor tapmogelijkheden. Jerrycan met kraan bestellen? Veel soorten en maten op voorraad.


Vind jerrycan kraan op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Wij bieden jerrycans met of zonder kraan en schenktuit aan in diverse maten. Op zoek naar een jerrycan speciaal voor brandstof? Koop nu je jerrycan met kraan met tot l inhoud eenvoudig en snel bij Manutan.


Gegarandeerd scherpe prijzen en het beste assortiment. In de meeste gevallen zal de inhoud van deze jerrycan water zijn. De jerrycan is voorzien van een kraantje en een ontluchtingsdop.

Bij Vrijbuiter vind je vele soorten. De prijzen van jerrycans variëren en de kleuren trouwens ook, mocht je dat belangrijk . Eurotrail jerry can - L Opbouwbare jerrycan met handig kraantje. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan jerrycans. Bekijk hier ons online aanbod. De beste webshop voor Kampeer Accessoires!


Veilig betalen en snelle verzending. Deze waterzak van Bo Camp is opvouwbaar en dus ideaal om mee te nemen naar het strand of de camping. Materiaal: Doorzichtige kunststof.


Inhoud: liter - Opvouwbaar - Stevig handvat - Tapkraan - Ophangoog Product Code: . Extra sterke kwaliteit jerrycan met flexibele tuit. De tuit kan worden opgeborgen in de jerrycan. De Curver jerrycan is een extra zware kwaliteit jerrycan , met een goede lekvrije kraan in de schroefdop. Deze robuuste jerrycan van 1liter is voorzien van een sterk handvat en is van een hele goede kwaliteit. Uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen.


Met of zonder kraan en vultuit en geschikt voor dompelpomp.

Tevens onderdelen voor jerrycans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts