woensdag 30 juli 2014

Delonghi pinguino pac c 80 mobiele airco

Geschikt voor ruimtes tot m³ (in ideale omstandigheden). Download hier gratis uw DeLonghi pac c handleiding. Mijn airco pac cvoert het water niet af maar lekt op de gron niet uit het gaatje, en verdampen doet die ook niet waar kan de lek zitten Gesteld op . De DeLonghi PAC C Airco is beperkt of niet meer verkrijgbaar. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over uw apparaat.


Wanneer u op een vraag klikt, ziet u de mogelijke oorzaak.

De temperatuur in de ruimte blijft te hoog en daalt niet. Mogelijk is het apparaat . Zo goed als nieuw, met boekje en afstandsbediening. Type pinguino pac cvan delonghi.


Hendrik-Ido-Ambacht, ZH . Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Verpakking beschadigd € 3495. Afstandsbediening voor airconditioning.

Daikin Airconditioning voor elke Woonruimte. Je weet maar nooit, we hebben hier zo veel verschillende mensen uit verschillende sectoren, misschien weet iemand het antwoord :). Ik heb namelijk een DeLonghi Penguino PAC Lmobiele airco , en deze lekt condenswater. Ik denk dat er met de verhuising iets mis is gegaan. Om het lek te vinden heb . Nieuwe airco Delonghi - Pinguino PAC NK 76.


Mobiele airco delonhi pac cBeperkt gebruikt. Slechts één namiddag gebruikt. Tgv online registratie werd de garantie van dit toestel verlengd tot jaar.


Delonghi PACNis een energiezuinige mobiele airconditioner (Energieklasse A) met een fraaie vormgeving en een moderne afstandbediening met LCD display. De nieuwe PAC Nmobiele airco van Delonghi heeft een koelvermogen van ruim KW. Werkbereik: - 35° C ° C. Uit tests is gebleken dat de DeLonghi Pinguino PAC Nzeer milieuvriendelijk is.


Geldig indien voorradig en m. De Pinguino WE112ECO is dankzij deze hoge energieklasse zeer efficiënt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts