dinsdag 22 juli 2014

Riwax aanbieding

Marktplaats is niet aansprakelijk voor (gevolg) schade die . Winkel Boatmax voor al uw boot onderdelen de webshop voor de watersport. Riwax COMPOUND RS fine. Geeft glans aan niet al te verweerde gelcoat of lak.


Verwijdert ook oneffenheden op net gerepareerde en uitgeharde gelcoats.

Ideaal voor het polijsten nadat de boot nat geschuurd is. Polish die goed reinigt en lichte waas . Het poetsen of polijsten van je boot is nodig om het lakwerk of polyester er goed uit te laten zien. Met de producten van riwax glimt je boot als nooit tevoren.


Gebruik de autopoets, autowas en schoonmaak producten van PoetsProducten. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk of p. Boat-Clean RS is een universele bootreiniger. We hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen.

RIWAX Zwitserland is gevestigd in . Overweging: Poetsen doe je mechanisch. Poetsmachine, white pasta, vloeibare was, pads etc. Het werkt fantastisch en het resultaat is ook zo. Beginnen met de blauwe pad en daarna de zwarte pad gebruiken.


Was opbrengen doe ik met de hand. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Watersporters geven ons een 1. Van € 5voor € 299. De complete reinigingskit voor het reinigen van uw boot.


Wordt geleverd inclusief een steunschijf van 1mm. Matteren en poetsen kunt u vrijw. Voor alle verdere info of interesse, gelieve ons een e-mail te sturen met vermelding van artikel. Deze machine heeft precies het juiste vaste toerental voor deze toepassingen.


Waxmachine 1mm voor het matteren van het oppervlak voordat het wordt gepolijst.

Door matteren wordt verkleuring, vervuiling en was op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts