dinsdag 15 juli 2014

Rucon ventilatoren mvs7

NIET MEER LEVERBAAR VIA FABRIKANT! Zie de alternatieven hieronder. Nu begint het apparaat toch wel redelijk veel. Hij is gereviseerd en maakt GEEN herrie, hij is zo stil als nieuw. De prijs is gebaseerd op inruil van de oude.


Ruilmotor, Hoe werkt dat?

Als u uw motor opstuurt, sturen wij een gereviseerde terug. En eigenlijk krijgt u altijd uw eigen motor terug want reviseren . Wij hebben die van ons vervangen omdat we een wilde waar een. Woonhuisventilator MVS type: MVS -8p. Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type. Deze hand leiding bevat belangrijke infor- matie over de bediening en de installatie van de woonhuisventilator.


Ventilator RUCON MVS - 7. Bestel uw cv-onderdeel online bij Snelbestel voor particulieren en bedrijven: Rucon.

TECHNISCHE SPECIFICATIES. Nu met ,jaar garantie! Motorplaat uitwisselbaar. De Orcon mechanische ventilator is verkijgbaar met een.


Info over rucon ventilatoren mvs 7. Resultaten van zoekmachines! Bel voor uw inkoopprijs! Door standenschakelaar te bedienen.


Orcon levert woonhuisventilatie, ventilatoren en filters, allen voorzien van de nieuwste technieken. Stille ventilatie is een pré in iedere woning. Laat Rucon nog steeds bestaan en op hun website staat nu de MVS -als mechanische pomp voor woonhuizen. Zou mijn oude dat ook hebben? Ik ben van een oude Rucon MVS - ventilator naar een gelijkstroom exemplaar van Itho gegaan.


Deze was zeker de helft zuiniger, dus dat scheelt op jaarbasis nogal wat kW-uren. Hoe heb je het vermogen trouwens gemeten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts