woensdag 16 juli 2014

Pet met ventilator op batterijen

Ventilatorpet op Zonne-energie Zwart. Deze high teck pet bevat een ingebouwde ventilator welke volledig werkt op zonne-energie! U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de batterijen te vervangen.


Deze pet is leverbaar in vrolijke kleu. De pet heeft een ingebouwde ventilator op zonne-energie.

Handig met outdoor activiteiten als het warm is. Wereldwijd GRATIS verzending! Hierdoor voelt je hoofd weer koel aan en er blaast een lekker windje langs je voorhoofd. De zonnecel laadt een batterij op die de ventilator aandrijft.


Toevoegen aan Verlanglijstje. Nieuwigheid Zomer Zonnescherm Hoed Cap Verstelbare Zon Zonne-energie Cool Fan Energie bespaar geen batterijen. Spot) Goedkope producten.


De oplossing voor warme, zonnige dagen, De solar ventilatorpet.

Uw hoofd beschermd en een koel briesje op uw gezicht. Selecteer een optie -, blauw, zwart, roo geel ? Voordelen: leuk, handig, iets verfrissen niet zwaar (met batterijen zou veel zwaarder zijn). Nadelen: bij langdurig gebruik gaat het iets irriteren.


Waardoor u geen batterijen nodig heeft. Ideaal voor op de fiets, wandelen, buitensporten etc. In de kleuren zwart, geel, blauw, rood en. HW YHUWLFDOH XLWVWRRW a) uitlaatopening ,m of meer boven de nok: – zonder pet – met pet b) uitlaatopening minder dan 5 . Dieren ademen makkelijker met de Cage Cooler ventilator voor draad- en transportkooien. Deze draagbare ventilator van hoogstaande kwaliteit beschermt uw dier tegen lastige, gevaarlijk hete dagen en houdt hem koel en rustig.


Met de zomer in aantocht moet je natuurlijk voorbereidingen gaan trekken wat betreft kleding. Wellicht dat deze pet ideaal is voor diegenen die het al snel te warm krijgen. Deze is namelijk voorzien van een actieve ventilator die aangestuurd wordt middels al die energie die de zon op je hoofd richt. Voor de ingenbouwde ventilator zijn batterijen of schakelaar nodig: de ventilator draait op zonne-energie dankzij de zonnecellen op de voorkant en bovenop de helm. Pet met ventilator tegen de hitte deze pet met ventilator is perfect om te gebruiken tegen de hitte buiten in de zomer.


ZOOT VENTILATOR pet bij ROSE Bikes.

Koop of Verkoop pet op Marktplaats. Vind meer baseball caps informatie over hete race cap pet met zonne fans caps casual ventilator dual power zonne energie en batterij ventilator capss zonne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts