maandag 28 juli 2014

Gimeg rolkachel infrarood groot

De mobiele kachel heeft een piëzo-ontsteking en is uitgerust met een omvalbeveiliging, thermo-elektrische beveiliging, zuurstofgebrek beveiliging en een rooster wat er voor zorgt dat er niet direct fysiek contact mogelijk is met de warmtebron. Gimeg rolkachel infrarood groot. Verwarmingscapaciteit: 4. Geschikt voor KG flessen.


Hoe verwarm ik mijn voortent, luifel of serre? Voor iedereen een voordeel.

Met behulp van een Piëzo ontsteking is de kachel makkelijk te gebruiken. Veilig betalen en snelle verzending. Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online.


Ondanks dat hij klein is heeft hij een capaciteit van maar liefst KW. En met de standen is hij in te stellen op KW, KW en KW. Groot voordeel van een infraroodkachel is . De gaskachel is geschikt voor het verwarmen van elk goed geventileerde ruimte. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop.


De kachel is ideaal als bijzet- of campingkachel.

Deze mobiele infrarood rolkachel van gimeg is compact maar ook zeer krachtig. Deze infrarood kachel werkt op flessengas en is speciaal gemaakt voor ee. Gasdruk: mbar Capaciteit: KW.


Kw en is voorzien van een zuurstofgebrekb. Mobiele infrarood kachel in elegante uitvoering. Exclusief gasslang en drukregelaar! Afmetingen: bxhxd: 45x75xcm. Nu bij kampeerwinkel De Wit!


Voorraad status: Uitverkocht, zie vervangend model hier. INFRAROOD ROLKACHEL LARGE. Gasheizung Mobil infrarot. Rolkachel infrarood – Chauffage mobile infrarouge.


Indien de installatie geen sporen van lekkage toont kan de rolkachel in gebruik genomen worden. Het grootste aanbod Gaskachels in de aanbieding vind je hier! Profiteer van de korting op Gaskachels en acties.


Kijk snel en profiteer van het voordeel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts