donderdag 10 juli 2014

Intergas storingscode 11

Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode , wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht. U kunt een erkend installateur vinden door een offerte aanvraag te doen om uw storingscode Intergas HRE te verhelpen.


Foutmelding: Aanvoersensor fout. Er is een sensorfout in de aanvoersensor.

Mogelijk zit er lucht in de installatie. Ontlucht de ketel en cv-installatie. Instructievideo verwarming ontluchten. Omschrijving: Sensorfout S1. Oorzaak: Controleer bedrading op breuk.


Oplossing: Controleer bedrading op breuk. Dag, Sinds een paar dagen geeft mijn cv ketel op het temperatuurdisplay aan. Nieuwbouw, nieuwe ketel). In de handleiding lees ik dat dan.

Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften . Vandaag is Intergas geweest.


Probleem was de sensor die de warmwater temperatuur in de ketel meet. Daardoor werd de ketel te warm en viel als beveiliging in code 11. Wilt u een afspraak maken met een monteur van Dick Hendriks om u verder te helpen? Wanneer u een afspraak gaat maken meld dan dat uw CV-ketel storingscode weergeeft. De monteur dacht dat het de ventilator was en heeft deze . Code is eveneens zichtbaar als er na het stoppen van de brander wordt nageventileerd.


Als de ventilator het starttoerental heeft bereikt vindt de. Het toestel dient aan een wand gemonteerd te worden die voldoende draagkracht heeft. Bij lichte wandconstructies bestaat de . Ketel is ongeveer jaar oud en is tot nu toe niet onderhouden. Graag een onderhoudsbeurt en verhelpen storingscode 11. Daarnaast tikt de ketel erg hard bij het op temperatuur komen.


Dit heeft misschien te maken met de storingscode. BONARIUS periodiek en storingsonderhoud. De ruim 2medewerkers die voor.

Heeft dit alles geen zin of geeft de CV ketel een storing aan? Met behulp van deze storingscodes kun je er gelijk achter komen wat het probleem is. Kombi Kompakt HRE-ketel Intergas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts