donderdag 10 juli 2014

Haardscherm glas

Glazen haardscherm - Dit haardscherm is gemaakt van gehard glas ( hittebestendig tot 200°C). Het glas geeft u alle vrijheid en zicht op het vuur. Bovenaan het haardscherm is een handvat zodat u het eenvoudig kunt verplaatsen. Haardschermen bij Haardshop.


Vind haardscherm glas op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Sorteer op: Meest verkocht. Vonkenscherm of haardscherm in glas ? Snelle levering en de beste prijs! Beschikbaarheid: In voorraad. KUNT NIET VINDEN WAT U ZOEKT?


PROBEER ONZE PRODUKTZOEKER. Glas gebogen haardscherm.

Wij kunnen voor u alle maten en modellen haardschermen vervaardigen. Deze schermen worden gemaakt van 6mm thermisch gehard veiligheidsglas, zijn glanzend poli geslepen en kunnen voorzien worden van een gat voor het makkelijk vastpakken. Bezorgkosten: niet aangegeven Aanbieding bekijken. Met een vonkenscherm, vonkenvanger of haardscherm kunt u onbezorgd van het gezellige haardvuur genieten.


Op zoek naar een design haardscherm ? Blomus Bebop haardscherm ! Een klassiek haardscherm is gemaakt van gietijzer. Door het gebruik van sierlijke vormen, zoals bladeren en krullen krijgt het scherm een robuust, maar niet massief uiterlijk. Wil je je kachel niet verbergen? Kies dan voor een modern glazen haardscherm.


Je hebt schermen die licht gebogen zijn en daardoor geheel uit glas. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor haardschermen van glas. Deze pin is ontdekt door Gina Bro.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. U zoekt: haardscherm glas op maat? Mooie haardschermen om spatten uit de open haard op te vangen.

Nederland en informeert u graag over haardscherm glas op maat. Direct online te bestellen met gratis levering door heel Nederland. De andere variant zijn de glazen vonkenschermen gemaakt van plaat van mm gehard glas , hittebestendig tot 270°C. Dit scherm blijft door zijn halfronde vorm uit zichzelf staan.


Een andere grazen variant bestaan uit een vlakke plaat die aan de onderzijde elegante voetjes heeft waardoor het vonkenscherm overeind blijft. Dit elegant gebogen vonkenscherm of spatscherm voor uw open haard is in goede staat. Het geharde glas is uiteraard hittebestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts