maandag 28 juli 2014

Barbas remplaat

Remplaat GY klein 430mm breed. Dit product werdt toegevoegd aan uw winkelwagentje. In deze plaat zit een klepje welke door een klepas automatisch open en dicht gaat door de deur te openen of te sluiten. Dit is het klepje welke door een stang automatisch open en dicht gaat door de deur te openen of te sluiten. Een remplaat is ook wel bekend als vlamplaat of keerplaat.


Door de toepassing van een remplaat.

Als dealer van barbas kunnen wij u de originele onderdelen leveren. Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z, Productnaavan Z naar A, Referentie: Laagste eerst, Referentie: Hoogste eerst. Kijk snel in onze webshop.


Wat kost klep rookafvoer. Barbas Er zijn producten. Leest u ook vóór het eerste gebruik van uw toestel de gebruiksaanwijzing door. Bij de eerste keer stoken dient u op een aantal extra zaken te letten, zie. Tijdens transport kunnen delen in het toestel verschoven zijn.


Vlamplaten zijn de belangrijkste onderdelen voor het behoud en het goed functioneren van uw kachel.

Een vlamplaat zorgt ervoor dat de rookgassen niet direct in het schoorsteenkanaal verdwijnen, waardoor een hogere tempratuur in de verbrandingskamer ontstaat. Soorten brandstof: Hout en Briketten (= geperste houtblokken zonder bindmiddel ). Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS kachel. Indien het rookkanaal teveel weerstand heeft, waardoor de rookgassen niet goed worden afgevoer kan men de trek in het toestel verhogen.


Haal hiervoor de bovenste remplaat uit het toestel en breek het achterste deel van deze remplaat af. Dit is eenvoudig te doen, door dit deel enkele malen heen en weer te bewegen, . Deze heeft bijvoorbeeld geen schone ruit verbranding, wat altijd resulteert in zwarte ruitjes. De remplaat in de bijlage is de ingebouwde vlamkeerplaat, deze verhoogt het rendement van de kachel, het zorgt ervoor dat. Verwijder de lamel zijkant-rechts.


Til hiervoor de remplaat een beetje op. Leg de remplaat tijdelijk een richel. Het gehele interieur is nu gedemonteerd. Zoekt u onderdelen voor een houtkachel?


HoutkachelDirect levert losse onderdelen voor alle typen en merken houtkachels. Om een zo hoog mogelijk rendement te halen voorkomt de dubbele remplaat dat alle warmte direct door de schoorsteen verdwijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts